Kanlı , vahşet dolu kürk gerçeği :((

pearlsoldier

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
43
2
46
Bursa
Bilemiyorum,bu platform için uygun mu değil mi paylaşımım.. Ama öyle çok üzülüyorum ki kürkü için diri diri derisi yüzülen.... Kafasına sopalar vurularak öldürülen... Elektrik verilerek öldürülen... Ve daha birçok işkence,çile.... Ne için?? Görgüsüz,vicdansız,merhametsiz.... Bir çoğu kadın olan insan için.... Değer mi??? Birileri giyinsin diye canlıların yok edilmesi adil mi? Moda... Moda da bir yere kadar.... Internette kürk gerçeği,kürkü için katledilen hayvancağızların videolarını izlerseniz empati kurmanız daha kolay olacak... Birçok marka maalesef kürk kullanıyor.. Kedi kürkü, tavşan kürkü dahil...alışverişlerimizde,aldığımız ürünün(normal montlarda bile,kapşon ya da kollarında tüyler olabiliyor,onu kastediyorum) gerçek kürk olup olmadığını etiketine bakıp öğrenebilirsiniz... Kürk giymek zenginlik değil, vicdansızlık göstergesidir.. Unuymayalım,herkese hatırlatalım arkadaşlar... Lütfen....

doğru söyluyosun arkadaşım. keşke dıkkat etse herkes. nefret edıyorum hayvnalara zarar veren ınsanlardan.. ben imitasyon dahı olsa tuylu bısey dahı alıp gıymem. hep aklıma gelır.

bu konular kimsenin işine gelmiyor...işkenceyi görmezden gelip,yok sayınca keşke yok olsa.... konuya duyarlılık gösterenlerin sayısı,duyarsızlığın göstergesi :((( üzüldüm..yazık..

Bende kürkten nefret ederim ve asla giymem, millet zengin dursun diyor giyiyor ama önemli olan insanın gönül zenginliğidir. kürk ve derileri için öldürülen milyonlarca hayvan var , o kürkleri giyerken yerin altına da birgün gireceğinizi unutmamalıyız,onları giyenler bence onları öldürenler kadar suçludurlur , talep olmazsa arzda olmaz.:20::20::20::20: o üstüne kan bulaşmış kürkleri giyerkende hayvancıkların çektikleri eziyetleri unutmamak gerek.

bu konular kimsenin işine gelmiyor...işkenceyi görmezden gelip,yok sayınca keşke yok olsa.... konuya duyarlılık gösterenlerin sayısı,duyarsızlığın göstergesi :((( üzüldüm..yazık..

içlerindde merhamet yokki .herşeyın başı merhamet. elbet bızım gıbı dusunen ınsanlarda vardır... hayvanlar bızım dostlarımız. misal benım 20 kedim oldu bugune kadar. hepsini kardeşim olarak gordum korudum sevdım. kıyamam hayvanlara. insanlardan bıle daha cok sevdım kedılerımı ,cunku ınsanlar kedılerım kadar olamadılar

evet hayvanlar çoğu insanlar dan daha kıymetl katılyorum sizeeeeeeeeeeeeeeeeee:16::16::16:

hayvanlar allahın sessiz kullarıdır....kıyamet günü konuşma sırası onlara gelecek....

kediler.... köpekler.... aslında hayvan deyince sadece ikisi ilk gelir akla... diğerleri???? ahhh, hepsi için merhamet diliyorum .....

hayvanlar allahın sessiz kullarıdır....kıyamet günü konuşma sırası onlara gelecek....

kediler.... köpekler.... aslında hayvan deyince sadece ikisi ilk gelir akla... diğerleri???? ahhh, hepsi için merhamet diliyorum .....

ahirette hepsı konuşacak kardesım ...Allah korusun mınık dostlarımızı.amin

iğrenç çinlilerin nasıl köpekleri yemek için öldürdüğünü izleseniz birde:47: ALLAH derki hayvanlar benim dilsiz yarattıklarımdır birgün gelecek onlarda konuşacak dilerim ahirette aynısını onlarda bunu yapanlara yapar...güzellik uğruna o hayvanları cesetleri üzerine giyenlerin boynuna dolanırlar inşallah...ben bir hayvan sewerim bir köpeğim var onun ayağına çöp batsa annem arasa sölese benim burda elim ayağım birbirine dolaşır(köpeğim annemde kaldı ewlenince)aslında dikkatli baksak ağladıklarınıda sewindiklerini görebiliriz hele o foklar yaa nasıl bir yürek nasıl bir insanlık yapar bunu:47:

Dünyayı da mehveden insanlar değil mi? Bazı insanlar gerçekten çok merhametsiz. O hayvancağızı öyle öldürdükten sonra geceleri nasıl uyuyabiliyorlar acaba? Ben yolda yürürken bir karıncayı yanlışlıkla ezerim diye korkuyorum. Allah herkese merhamet versin. Bu dünyada değil ama diğer tarafta hepsi yaptıklarını ödeyecek. Ne yazık ki elimden bir şey gelmiyor keşke gelse..

o kurban bayramında televizyondan düşmeyen kasap olucak adi herifi hatırlayan varmı hayvanın bacaklarını kesmişti zaptedemiyorum diyerek eyyy adi insan kendini insan sanan mahlukat senin yatacak yerin varmı acaba sana sesleniyorum parmağımı şıklaksam aynı şey senin başına gelcek olsa bir düşün bir saniye düşünürmüyüm:47:

Son düzenleme:
o kurban bayramında televizyondan düşmeyen kasap olucak adi herifi hatırlayan varmı hayvanın bacaklarını kesmişti zaptedemiyorum diyerek eyyy adi insan kendini insan sanan mahlukat senin yatacak yerin varmı acaba sana sesleniyorum parmağımı şıklaksam aynı şey senin başına gelcek olsa bir düşün bir saniye düşünürmüyüm:47:

Ayy canım ne merhametsiz insan bunlar ya :S Ben bir video izlemiştim hayvanı canlı canlı kıyma makinasına attılar tabi gerisini izleyemedim. Böyle şeyleri görünce çok ağlıyorum dua etmekten başka bir şey yapamıyorum hiçbirisine benim gücüm yetmez. Ama dilerim Allah'tan hepsi cezasını görür.

kürk giymekten ne anlıyolar ben anlayadım bi türlü...ki hiç hosuma gitmz kürk ama sevseydim bile o hayvancıkları düşününce giyemem:( yazık gerçekten

Ayy canım ne merhametsiz insan bunlar ya :S Ben bir video izlemiştim hayvanı canlı canlı kıyma makinasına attılar tabi gerisini izleyemedim. Böyle şeyleri görünce çok ağlıyorum dua etmekten başka bir şey yapamıyorum hiçbirisine benim gücüm yetmez. Ama dilerim Allah'tan hepsi cezasını görür.

benim eskiden çalıştığım yerde bayan bir müdürüm vardı canım bana birşey anlattı kanım dondu...
kadının eşi iş için çine gidiyordu sürekli bir kere gidişinde yanında bir arkadaşıyla gidiyor adam çocuklarına çin pekinezi cinsi köpek almak istiyor..neyse bunlar giriyorlar petshopa köpeği alıyorlar daha sonra adamlara biz otelde kalıyoruz yarın gelip alırız diyolar...
ertesi gün köpeği almak için geliyolar adam içeri girip siyah bir poşet getirip veriyor bunlara adam bir açıyor et!!!!!bunlar şok oluyolar bune falan işte diyolar beğendiğiniz köpek....yaaaa köpeği kesmişler hayvan herifler çinde böle yerler varmış köpeği gidip beğeniyosun sonra onlar kesip sana veriyorlar ALLAH belanızı versin diyorum başka bişey diyemiyorum...bu işi canlı canlı yapıyorlar izledim ben sonuna kadar netten o gün bugündür ben çinlilere düşmanımdır nefret ediyorum nefret:47:

benim eskiden çalıştığım yerde bayan bir müdürüm vardı canım bana birşey anlattı kanım dondu...
kadının eşi iş için çine gidiyordu sürekli bir kere gidişinde yanında bir arkadaşıyla gidiyor adam çocuklarına çin pekinezi cinsi köpek almak istiyor..neyse bunlar giriyorlar petshopa köpeği alıyorlar daha sonra adamlara biz otelde kalıyoruz yarın gelip alırız diyolar...
ertesi gün köpeği almak için geliyolar adam içeri girip siyah bir poşet getirip veriyor bunlara adam bir açıyor et!!!!!bunlar şok oluyolar bune falan işte diyolar beğendiğiniz köpek....yaaaa köpeği kesmişler hayvan herifler çinde böle yerler varmış köpeği gidip beğeniyosun sonra onlar kesip sana veriyorlar ALLAH belanızı versin diyorum başka bişey diyemiyorum...bu işi canlı canlı yapıyorlar izledim ben sonuna kadar netten o gün bugündür ben çinlilere düşmanımdır nefret ediyorum nefret:47:

Çok üzüldüm köpeğe yazık ya :( Kardeşim de öyle söylüyor canım. Hiçbir ırkı ayırmam ama çinlileri sevmem diyor. Köpekleri çok kötü şekilde öldürüyorlarmış. Böyle şeyleri duyunca ya da okuyunca hayattan iyice soğuyorum.

Bazen Çinlilerin kıyamet alametlerinde bahsedilen yecüc mecüc cinsinden birşey ollduklarına inanıyorum. İnsan her bulduğunu, bu kadar zalimce yöntemlerle yiyebilir mi. Kürk işkencesi tüm dünyanın gözlerini kapattığı bir konu. Kürk giyeni gördüğüm yerde (gerçek kürk anlaşılıyor çünkü) parmağımla işaret ederek ve yüksek sesle görgüsüz katil diyerek rezil ediyorum. İnatla rahatsız ediyorum gördüğüm yerde.

Hayvanlara yapılan zulme hiç sessiz kalmadım, elimden geldiğince ne yapabilirsem hep bir faaliyette oldum. Barınaklarla zaten yakın ilişki içindeyim bir de çocuklar için bazı küçük broşürler yaptık. Onunla oynama , hayvan oyuncak değildir, boynuna ip bağlayarak ne yaptığını biliyor musun gibi şeyler yazan broşürler bastık. Yaz dönemi sokakta oynayan tüm çocuklara dağıttık. Biraz faydası da oldu.

Kürk dünya çapında bir rant, yıllardır uğraşılıyor ama sonuç yok. Ben bunun toplu tepkilerle çözüleceğine inanıyorum. Toplu ve inatçı tepkilerle. Üretenleri değil de, talep edenleri rahatsız ve rezil ederek. Bir kadın, tabiatında annelik olan bir varlık nasıl kürk giyer anlamıyorum. Sahtesini bile onaylamıyorum, görüntüsü teşviktir çünkü

kızlar yazdıklarınızı okudum özellikle şu çinliller olayı yazık ya hayvancıklara allah belalarını versin onların ne anlıyorlar bir sürü nimet var ya kıyamet yakındır.

ertesi gün köpeği almak için geliyolar adam içeri girip siyah bir poşet getirip veriyor bunlara adam bir açıyor et!!!!!bunlar şok oluyolar bune falan işte diyolar beğendiğiniz köpek....yaaaa köpeği kesmişler hayvan herifler çinde böle yerler varmış köpeği gidip beğeniyosun sonra onlar kesip sana veriyorlar ALLAH belanızı versin diyorum başka bişey diyemiyorum...bu işi canlı canlı yapıyorlar izledim ben sonuna kadar netten o gün bugündür ben çinlilere düşmanımdır nefret ediyorum nefret:KK47:
Konu eski ama yine de cevap vericem kanım döndü dyosun ya çinleri assagılıyosun ya sizlerde inekleri koyunları tavukları yiyorsunuz onlarda böyle işkence cekiyor işte tek işkence çeken kedi köpek değil Hayvan sevginiz kedi köpekle sınırlı bide kürke karsısınız okdr. Eminim bu konuya yazan herkes elinde lahmacun yerken yazmıştır bunları bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ayrıca şu da bi çelişki hayvan ticareti de kötü birşey ala ala para verip cins köpek mi alıyolarmış barınaklarda sahiplenilmeyi bekleyen birsürü köpek var hepinizi kınıyorum. Kürke karşı olan benim gözümde hayvansever ve merhametli ve vicdanlı değil et yediği sürece!!!!!!!! Etlerini yemek bu kadar normalken neden kürk giymek vahset sizler için onuda söyliyim çünkü kürk pahalı degmez bir hayvanın öldürülmesine gereksiz, ama yemek çok gerekli dimi proteinsiz ölürüz biz sonra çünkü insanlar daha önemli. Et yiyerek yıllarca kaç hayvan öldürdüğünüzü hesaplayın bakalım.

Back
X