Kanlı ve mukuslu kaka huzursuz bebek

lilypadd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
56
34
88
Merhaba arkadaşlar bebeğim tam 2 aylık yaklaşık 3 haftadır kaka yaparken ağlamaya başladı her seferinde değil ama özellikle geceleri çok sorun oluyor sürekli ıkınıyor sabaha karşı kaka yapınca rahatlıyor. bazen de emzirdikten sonra ağlıyor. tam aynı zamanda mukuslu kaka da başladı. bunun yanında iki defa da kan gördüm. Benzer süreç yaşamış olanlarınız var mı? genelde alerji konularında benzer şeyleri okudum ama derisinde vb bir şey yok.

mukuslu kaka süt alerjisine işaret olabilir, ben de çocuğumda benzer dönemlerde benzer ibareler görmüştüm, süt ürünlerini kesince mukus azalmıştı. bence doktora danışarak süt ürünlerini kesmeyi deneyin geçmiş olsun çok

Mukus her zaman alerjiden olmuyor ama kan da varsa alerji ihtimali var. Genelde diyete süt ürünleriyle başlatıyorlar. Hemen doktora gidebilecek durumda değilseniz süt ürünlerini kesip gözlemleyebilirsiniz. Kalsiyum desteği almayı unutmayın.

Mukus hep alerjiden değildir, kan muhtemelen alerjidendir. Çocuk alerji uzmanına gözükmenizi öneririm. Benim bebeğimde de kanlı kaka vardı süt/yumurta alerjikmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…