Kanlı yumurtlama akıntısı?

Melinx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
1.075
660
123
Kızlar selam bu ay yumurtlama akıntım tuhaftı. İlkin yumurta akı akıntının içinde inçe iplik gibi kan vardı. İki gün sonra çok çok açık kahve uzayan akıntı vardı. Daha önce böyle birşey yaşadınız mı? Ben yumurta döneminde akıntımı fark ediyorum şeffaf ve yumurta akı kıvamında oluyor ama kan olmuyordu hiç..,

Canm benimde yunurtladgm gün ack kan sıvıyla birlkte gelmisti ilk defa olmustu bende ümitlenmstm ama megersem oluyorms canm arastrdm yumirtlama zamanı kan geleblyrms

Belki de kaliteli bir yumurtadır??? Ben de umutlanmak istiyorum
Canm ben unutlandm snra senn gbi kahverengi akntıgeldi diyordum tmm tuttu hamileyim ama deglmsm ama senn ki tutar ins iyi degerlendr canm bugnleri

Canm ben unutlandm snra senn gbi kahverengi akntıgeldi diyordum tmm tuttu hamileyim ama deglmsm ama senn ki tutar ins iyi degerlendr canm bugnleri
Sen çalıştın mı o günlerde? Biz değerlendirdik ama bilmiyorum. Hayırlısı olsun canım. Umarım en kısa zamanda bebişlerimiz gelir

Sen çalıştın mı o günlerde? Biz değerlendirdik ama bilmiyorum. Hayırlısı olsun canım. Umarım en kısa zamanda bebişlerimiz gelir
Kuzm şuan adetimin son gunu daha benim bat nisan ayı 10 nunda canm yumurtlama zamanlarma bir hafta var daha benim:) senn ki tutsn sonra sıra bende ins ,:)

Can'ım benimde iki üç ay boyunca yumurtlama günümde bildiğin kanama yaşadım bi gün olup bitiyordu Dr a gittim yumurtan çatlamış dsdi.

Can'ım benimde iki üç ay boyunca yumurtlama günümde bildiğin kanama yaşadım bi gün olup bitiyordu Dr a gittim yumurtan çatlamış dsdi.
Bu iyi haber işte sağol canım, umarım bu ay hamile kalırım hayırlısıyla

Bu iyi haber işte sağol canım, umarım bu ay hamile kalırım hayırlısıyla
İnilh Can'ım kanamayla birlikte üç günü mutlaka değerlendir benim yumurtam çatlamak üzereyken kanama oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…