Kanması olur gebe kalanlar

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30
Kanaması olupta gebeliğini sürdüren var mı??

Ben hamile oldugumu farketmeden once surekli agir birseyler kaldirmistim.o zamn kahvrengi lekenmem oldu ben adet olcam zannettim bir kacgun ara ara boyle olunca suphelendim meger hamileymisim.o donemlerde dusuk tehlikesi atlatmisim ama Allah korumus.supriz gebelik oldi benimkisi.
Hakkinda hayirlisi Allah nasip ettiyse hamilelik saglikli bir sekilde devam eder.

arkadasimin 9 ay kanamasi olmustu hatta ara ara parca bile geldigi oluyodu artik kesin dustu kolu bacagi geldi diye doktora gidip saglikli bebeklerini gorup donuyorlardi. yatakdan kalktimi adet kanamasi gibi kanamasi olurmus ama doktor bu kanamanin nerden geldigini cozemedi cunku bebegin etrafinda falan kan yoktu neyse bebek dogdu ki 4 kilo gayet saglikli bi tosuncuk. allah omur verdimi kanamaya falan bakmiyo doguyo minikler insallah allah hakeden herkese saglikla bebegine kavusmayi nasip eder

Benim adetim normalde 5-7 gun arasi surer ilk 3 gun cok yogun kanamam olur. Ben hamilelikten suphelenip adet gunu oncesi ve adet gunu idrar testi yaptm pozitif cikti. Bugun kan testi yaptirdim beta 30 cikti. Ama doktor adet goruyorsam kimyasal gebelik olabilicegini soyledi. Benimde adetim kesilmek uzere neredeyse leke seklinde geliyor. 2 gun surdu sadece ilk gun yogun bi sekilde oldu ikinci gun ara ara. Pzart gunu test tekrarlanicak zaten

İlginç bi durum aslında insan adetinden süphe eder:KK1:

Back
X