Onkoloji - Kanser ve Türevleri Kanser belirtisi

pembeseker06

asksin sen...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
230
80
118
Depo demirim yuksek cıktı dr kotu bi hastalık olabilir dedi
Arastırdım ve ıyı seyler okumadım
Aslında en cok uzuldugum sey sacım
Evet sacım cok cok azaldı onlerm acıldı artık uyuyamıyorum uzuntuden
Merak ettigim sey kanserin ilk belirtisi sac dökülmesi olabilir mi??bu arada yeni dogum yaptım basta ona baglı dokulme diye düşündüm ama cok açılmam oldu

Sac dokulmesi kanser belirtisi degildir.Kemoterapi alanlarin saclari dokulur.Gecmis olsun,kotu dusunmeyin kotuyu cagirirsiniz.

troid tahlillerinize baktırdınızmı t3 t4 tsh yani bide bunların antikor tahlilleri var o haşimato hastalıgında oluyor iki hastalıktada da saç çok dökülüyor
kalbinizi ferah tutun endokrin doktoruna gidip butun hormon tahlillerinizi yaptırın bence hiç bir sey yoktur guatrda da her sabah kucuk bir hap içilıyor

Troit hastasıyım bakıldı canım normal cıktı suanki değerim sadece depo demir cok yuksek

Tesekkurederim kotu dusunmek istemiyorum aslında ama anormal sac kaybı yasıyorum ve bianda oldu..
B12 eksikligi de sac dokulmesi yapabiliyor.Onu da hap veya igne olarak kullanabiliyorsunuz.B12 degerine saglik ocaginda bile bakiliyor.

geçmiş olsun, öncelikle acil şifalar dilerim..
depo demir hangi testle ortaya çıkıyo acaba. demir bağlama kapasitesi ile depo demir aynı şey mi?
benim de saçlarım inanılmaz dökülüyor..

geçmiş olsun, öncelikle acil şifalar dilerim..
depo demir hangi testle ortaya çıkıyo acaba. demir bağlama kapasitesi ile depo demir aynı şey mi?
benim de saçlarım inanılmaz dökülüyor..
Ferritin diger adı
Benim dökülmeyi gectı artık bariz acıldı cıkmı acaba yenileri kalıcı bişey olmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…