Kanser geri geldi

Konu sahibinin inancli oldugu sonucuna nasil vardiniz? Eger degilse cok moral bozucu bir mesaj olmamis mi sizce de? Yani bir tavsiye verirken her ihtimali dusunerek yazsak daha iyi olmaz mi sizce de?

Bu arada konu sahibi sizinle ayni yastayim, dogustan kalp hastasiyim. Olup dirilmek de dahil pek cok sikinti yasadim ve ameliyat oldum ama sonra nuksetti hepsi. Simdi tekrar benzer surecler yasiyorum ama pes etmedim, bu yasta gocmeye hic niyetim yok 💪🏻🤓 size de cok gecmis olsun 🌺
Hayır tabikide neden morali bozulsun ki bence siz olayları negatif bakış açınız ile algılayıp burada boş yorum yapmayın, sevgiler 💓

Kanser çok yakın aile bireylerimde olan bir hastalık, çoğu sağlıkla atlattı. şimdi babamın da rahatsızlıkları araştırılıyor, yüzde 98 kanser dendi, teşhis almak için bekliyor. kuzenim 32 yaşında emziren bir anneyken meme kanseri olduğunu öğrendi. çok şükür tedavisini gördü ve atlattı. sizin için de aynısı olacak eminim. kolay bir süreç değil, çok çok iyi biliyorum ama moral her şey demek. lütfen içinizi karartmayın. artık günümüzde erken teşhisle çok iyi sonuçlar alınabiliyor. çok geçmiş olsun.

İnşallah başarabilirim. Dualarınız için ne kadar teşekkür etsem az, tek ihtiyacım olan şey bu şu an. Ama işte bir kere metastaz oldu mu halanızdaki durum gibi hep bir yerlerden geri geliyor, çok ilket fena bir hastalıkmış 😔
Halam 50 yaşında falandı sanırım meme kanseriydi, önce tek memesi alındı sonra diğerinde de oldu. En son karaciğere metastaz yapmıştı. Çok şükür hepsini de atlattı neredeyse on beş sene olacak. Bunu atlatırsan gene metastaz olur diye düşünme, hayır olmayacak. Hep olumlu ve güzel düşünmek için çabala lütfen, çok zor biliyorum ama lütfen buna odaklan.

Back
X