Kanser hastası eşimi artık sevmiyorum

Anlattıklarınizin içinde yalan var Sanki. Aldatma durumu falan inandırıcı gelmedi.

kendi fikrimce.....

Bütün konularınızi okudum bu arada bende bu izlenimi bıraktınız

Kanser hastası bı yakinim vardı ve gerçekten onların psikolojisini anlamak iyi bı feraset ister yazık adama üzüldüm Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. Son evreymis bide
Sizin derdinize bakın...

Kendinizi sütten çıkmış ak kaşık ilan etmişsiniz
Adam belki son günlerini yaşıyor ama yaşadığı şekle bak.. Allah eşinde hayırlısıni versin

Anlattıklarınizin içinde yalan var Sanki. Aldatma durumu falan inandırıcı gelmedi.

kendi fikrimce.....

Kanser hastası bı yakinim vardı ve gerçekten onların psikolojisini anlamak iyi bı feraset ister yazık adama üzüldüm Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. Son evreymis bide
Sizin derdinize bakın...

Adam belki son günlerini yaşıyor ama yaşadığı şekle bak.. Allah eşinde hayırlısıni versin
31 yaşında, ikinci evlilik ve çocuk 12 yaşında .bu durumda evlilik 18 yaşında yapilmis olur. Öncesinde de ilk evlilik yapılmış olacak.

Son düzenleme:
Güzel bir soru. Kemoterapi aldığı için güçten ve kilodan düştü zaten o yğzden üstüme yürüme şiddet yok. Ayrıca ses tellerinin birine felç indi kısık sesle konuşabiliyor bu sebeple de bağırıp çağıramıyor. Yani istemsizcede olsa değiimler var tabi
Allah adama resmen bu dünyada cezasını vermiş

kendi fikrimce.....

Sizin derdinize bakın...

Allah eşin hayırlısını versin ama sağlığında bu adamın şiddetten kaostan başka bir şeyi olmamışsa da konu sahibinin sırf hasta diye vicdan yapmasına gerek yok. Adam zaten hak ettiğini yaşıyor. Konu sahibinin bu adama hala bakıyor olması bile kat kat fazla bir iyilik zaten çoktan boşaması lazımdı. Kaldı ki böyle şiddet meyillisi bir adam aldatır da, neresi şaşırtıcı?

Arkadaşlar merhaba. Eşim tam 1.5 senedir kanser hastası. Evliliğimiz de sorunlarımız zaten vardı ve buna rağmen ilk öğrendiğim günden itibaren yanında olmaya çalıştım. Son 1,2 aydır artık eşimi sevemiyorum. Eskiden yaptığı haksızlıklara kızgınım ve kırgınım hala. Kötü bir psikolojideyim şuan. Yanında durmak vakit geçirmek istemiyorum. İğreti oldum herşeyinden. Vicdanen kendimi de çok suçluyorum. Resmen zoraki yanındayım. Benm gibi yaşıyan hisseden varsa eleştirilerinize ihtiyacım var.
evlilik bu degilmi zaten hastalikta saglikta her aninda beraber olmak degilmidir ne diye evlendinizki madem hersey oluyo hayatta bunlari goze almaniz gerekirdi

kendi fikrimce.....

Sizin derdinize bakın...

Adam kadını dövmüş yahu. Umarım son günleridir adamında kadında rahat eder artık. 🙄

hastalık sürecine bağlı bence
yani uzun sürecek bir tedavisi mi var?
öyle ise tabiki beraber yaşamak çok zor,ayrılmak en doğrusu
ama tedavisi bitmek üzere ve iyileşme aşamasında ise tedavinin bitmesini bekleyin

Hastalıkları ceza olarak nitelendirmeyin lutfen.İyi insanlarda hasta oluyor.Ve bir gün hepimiz olabiliriz.Ölüm ve hastalık ceza görülmemeli.Bir insan aldatır ve sonra kendiside aldatılır mesela buna ceza denebilir belki..Ama hastalık için ceza demeyiniz

Back
X