- 23 Mayıs 2020
- 8.257
- 19.016
- 248
- Konu Sahibi Blue_Black
1 adet okudum Rabbim tez zamanda kalıcı şifa versin
Kalan 12
Kalan 12
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sizede şifalar versin inşallah Rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağına almak nasip etsinCanım Rabbim tez vakitte sağlığına kavuştursun inşallah.
Üst solunum yolu enfeksiyonu ve çok başında bir gebelik sebebi ile (7 haftalik) cok halsiz düştüm.
Bir kaç gün okuma yapamayacağım.
Rabbim su mübarek günlerde hasta olan tüm kullara kalıcı şifalar nasip etsin inşallah
Rabbim sizede şifalar versin inşallah Rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağına almak nasip etsin![]()
Allah acil şifalar versin inşallah iyi olur sağlıklı olurHerkesin ağzına yüreğine sağlık Rabbim cumanın hürmetine ne isteğiniz varsa kolaylıkla nasip etsin hakkınızı helal edin duamız bitmiştir![]()
penyez83
bittiğini farketmeden yazdım, tamamlanmış duanız. Allah acil şifalar versinSelamün aleyküm kızlar kanser hastası bir abimize 41 yasin topluyoruz müsait olan okumak isteyen alırsa memnun olurum Allah razı olsun adı Hasan
Biz 22 tane okuduk
Kalan 19
Etiket yaparmısınız @MssPARE
Allah okumuş sevabı versin Allah razı olsunBende okurdum ama hayız dönemim, rabbim bu günler geceler hürmetine tez vakitte acil şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Ben yetisene kadar sayinizi tamamlamistiniz ben yinede bu guzel gecede okudum rabbim onada tum hastalarada benim kardesimede hayirli sifalar versin insallahAllah okumuş sevabı versin Allah razı olsun