Merhabalar 29 yaşındayım 1 yıl kadar önce kist alma ameliyatımdan evre 1 yumurtalık kanseri tanısıyla çıktım ve bir yumurtalık alındı.Önlem amaçlı kemo kararı verildi, öncesinde 3 embriyom donduruldu. Kemoterapimi aldım vücudum dinlendi toparlandı. Tabi bu süreçte 3.5 olan amh 0.4 oldu. Kemoterapiye rağmen her ay düzenli adet de gördüm ve 1-2 ay doğal yolla gebelik denedik, olmadı. Bunun dışında bir iki basit kist dışında sağlığım ile ilgili her şey yolunda. Şimdi embriyo transferi sürecine başlıyoruz. Estrofem ve kan sulandırıcı ve bazı takviyeler kullanıyorum. Süreçle ilgili hiçbir bilgim yok. Kendimi aşırı kaygılı hissediyorum. Ya tutmazsa hiçbiri, ya bi daha yumurtam olmazsa ya da kemo sonrası yumurtalarım döllenecek kalitede değilse diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Embriyolarımın biri 5. gün ikisi 3. gün embriyosu bu arada. Benzer süreçten geçenler oldu mu? Neler yaşadınız? Neler tavsiye edersiniz?
Rabbim bidaha yaşatmasın ogünleri canım Allah şifalar versin. Ne uzun zorlu yollardan bugünlere gelmişsin maşallah kalbin gönlün ferah olsun Rabbim ol derse olacak.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.. transferden sonra ağır iş yapma dinlen
Rabbim bidaha yaşatmasın ogünleri canım Allah şifalar versin. Ne uzun zorlu yollardan bugünlere gelmişsin maşallah kalbin gönlün ferah olsun Rabbim ol derse olacak.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.. transferden sonra ağır iş yapma dinlen
Ben varim inciko. Evre 2b over ca atlattim bende. 4 ameliyat oldum. Surecimiz aynı. Yasim su an 38. Tekrar adet olamadim. Kemo biteli 9 ay olunca donmuş embriyo transferi icin tedaviye başladım. Ilk denemede tuttu bebem allahin izniyle. 12 haftalik gebeyim cok şükür.
Ben varim inciko. Evre 2b over ca atlattim bende. 4 ameliyat oldum. Surecimiz aynı. Yasim su an 38. Tekrar adet olamadim. Kemo biteli 9 ay olunca donmuş embriyo transferi icin tedaviye başladım. Ilk denemede tuttu bebem allahin izniyle. 12 haftalik gebeyim cok şükür.
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ve çok çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın gerçekten yorucu ve endişe verici bir süreç embriyonuz kaçıncı gün embriyosuydu acaba? Ben de bugün kontrole geldim rahmin kalınlığına takiben transfer günü verecek doktorum
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ve çok çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın gerçekten yorucu ve endişe verici bir süreç embriyonuz kaçıncı gün embriyosuydu acaba? Ben de bugün kontrole geldim rahmin kalınlığına takiben transfer günü verecek doktorum