Kanser tarama testleri

bynsvl

Benolsaydım.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
1.043
643
123
Meraha arkadaşlar. Size bi sorum olacak. Çoğunuz Bilirsiniz sağlık ocaklarında kanser tarama testleri yapılıyor annem de yaptırmış ve sonucu bugun çıkmış.

Aramışlar sağlık ocagından sonucunun çıktıgını ve dogum evine yönlendireceğiz demişler. Ben çok korkuyorum bişey çıktıgı için mi yönlendiriyorlar acaba.

Bu şekilde test yaptırıp da hastaneye yönlendirilenler oldu mu lütfen bildiklerinizi benimle paylaşırmısınız? Şimdiden çok teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.

Bir bilgim yok.
İyi haberler gelsin inşallah.

Evet, beni yönlendirmislerdi...
Ama bu illa cok kötü bir sey var anlamini tasimaz. Hele bi bekleyin bakalim. Rabbim hayirli sonuclar cikmasini nasip eylesin

Bizde yaptırdık, ablamda kitle tespit edilmiş arandı gitti patalojiye yönlendirildi. Sonuç temiz çıktı izlenecek belli aralıklarla. Beni arayan olmadı, şu gün sonucunuz çıkacak denildi. Gittim sonucumu aldım bulgu yoktu.
İçinizi ferah tutun. Zaten erken teşhis değil mi burada amaç. Olumlu düşünün olumlu enerji verin annenize de.
Bizim ailemizde o kadar çok ki bu hastalık. Siz en başından belki de temiz çıkacak bir sorun için şimdiden yıkılırsanız anneniz sizden saklar ve sonrasında kendi başına halletmeye çalışır.

Allah herkese yardım etsin bu konuda çok zormuş inanınki bu şekilde beklemek hayatımda hiç yaşamadıgım duygular. Yok zaten pot kırmıyorum bişey yoktur sağlık ocagında kadın dogumcu yok ya o yüzden hastaneye yönlendirileceksindir gibi şeyler söylüyorum korktgumu belli etmemek için. Çok teşekkürler yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…