Kansızlığımızı birlikte yenelim :))

evliyim canım 25 yaşındayım ve ben de korkuyorum yanlışlıkla bi çocuk olsa iyce çökerim diye Allah göstermesinn..peki nasıl bir çözüm buldun canım yani ilaçlarını düzenli kullanabiliyormusun??
kan değerlerini yükseltmeden hamile kalmamaya dikkat et.
çok zor olur bebek için de senin için de...:31:

Merhaba hanımlar:)
Kan değerlerim hayati boyutta olmasa da düşük malesef..Bir ara pekmez içip artırmıştım..Şimdi terkettim, yani pek aklıma gelmiyor..Eğer aynı durumdan yakınanlar varsa burda yarışabiliriz..Mevcut kan değeri (HGB) bir insanın 12-16 arası olması gerek diye biliyorum. Benimki 11 hedefim 13 :) isteyenlerle birlikte yarış yapabilirizz :))) böylelikle kendimizi hep halsiz hissetmeyiz ve kolay kolay hasta olmayızz :)))

naptın canım nerelerdesın?????

canım bi kaç gündür rahatsızım üşütmüşüm..nete giremedim..napiyosun nasıl gidiyo HGB artırma operasyonu :))?

anladım canım çoook gecmıs olsun,dıkat et kendıne...ıyım kuzum nolsun pekmez içmeye başladım işte,elimden geldiğince yıyıp içiyorum :) sende durumlar nasıl?

anladım canım çoook gecmıs olsun,dıkat et kendıne...ıyım kuzum nolsun pekmez içmeye başladım işte,elimden geldiğince yıyıp içiyorum :) sende durumlar nasıl?

canım benim de şükür ki iştahım daha iyi yalnız pekmezi hep unutuyorumm :(

Benim de düşük. Şimdi bi de hamilelik. sağlık ocağı kan hapı verdi pekmez iç bol bol dedi ah bi de pekmez içebilsem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X