Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de saclarim dokuluyor kansizlik oldugunda. Ama uyusma olmuyor. Bir de uykum geliyor ve cok cabuk unutuyorum herseyi.
Hayir dediklərinizin kansizlikla alakası yok, iyi bir doktora görünmekte fayda var. Hissislik ciddi birsey çünkü
Konu sahibinin Dediklerinin kansızlıkla ilgisi var canım.![]()
Arkadaşlar 3-4 gündür sol kolum-sağ kolum ve bacaklarımda güçsüzlük ve hissiszlik oluşuyor biraz önce doktora gittim yalnız çarşamba gününe gelin dediği için tekrar eve döndük mecbur.Bana kansızlık olabilir dedi veya b12 ve demir eksikliği filan..ve dün sol kolum uyuşuktu o geçti derken bugün iki bacağımda uyuşuk ve hissizlik,güçsüzlük var..bu kansızlık belirtisi mi ? içimizde mutlak vardır kansızlık çekenler bana birşeyler söyleyin başına gelen oldu mu ? inanın çok korktum da ve tahlil de yapılmadığı için hiçbir şey bilmiyorum ve bu belirsizlik daha ürkünçLütfen konumu taşımayın..Çarşamba gününe kadar belirsizlik içinde oturamam burası aklıma geldi
![]()
Bende de kansızlık var hatta öyle ki dibe vurmuş durumda. Kanım çok düşük olduğu için endeskopi yapıldı mide de bir sorun mu var diye kansızlığa sebep olan (hala daha anlamış değilim mide ile kansızlık bağlantısını) benim de sağ kolumda uyuşukluk oluyordu boyun emarı çektiler, boyun fıtığım varmış kolumdaki uyuşukluğun nedeni oymuş. Ama diğer saydığınız halsizlik güçsüzlük kansızlık belirtileri aynıları bende de mevcut oradan biliyorum.
Geçmiş olsun size de..Benim de dibe vurdu sanırım uyuşmalar filan normal değil çünkü. Çapıntı da çıktı ekstra olarak ama bilemiyorum o an korku içerisindeydim ondan oldu sanırım..Allah korusun daha beterinden![]()
Bende saç dökülmesi kollarda karıncalanma unutganlık sürekli bir uykuhali şikayetiyle Dr' a gittim b12 demir eksikliği anemisi çıktı. B12 için iğne demir eksikliği için ilaç verdi iğneleri yaptım ilacı on gün kulana bildim yan etkisi bende çok oldu. Bir daha kan değerlerime baktırmalıyım. Şimdi çok iyi hissediyorum saç dökülmemde % 60 azaldı.
Ben yıllardır kansılık çekenlerdenim genelde kadınlarda olan birşey korkma sakın şimdiden geçmiş olsun
kullanmaığım ilaç(hap,şurup,serum ) kullanırken normal bırakınca bir kaç ay sonra yine aynı
ot çöp kalmadı
belirtileri
saç dökülme
halsizlik
uyku hali
vucutta morarma
kanım düştümü hemen tansiyonumda düşüyor
yüzüm elim ayağım genelde sapsarı olur
üşümek hiç ısınmam
bende olan belirtiler bunlar ben böyle yaşamaya alıştım arık
ama neden düştüğünü çok araştırdım ne iyi gelir diye canan karatayın kitabında okuduğum bir paragraf
kansızlık çekenler günlük 20 dk ile yürüşe başalsın 45 dak çıkarsın diyordu bakın kanları nası yükselecek diye yazıyordu bende 2 yıl önce başladım yürüşe
önce günlük 1 saat yürüyordum
sonra hafta 3 gün yürüyordum
baya yükselmişti normaldi artık
ama bu yıl yürüşü bıraktım yine halsizliklerim başladııı
B12 vitamin eksikliğide olabilir kansızlıkla olabilir saydığınız belirtiler benziyor,kalp çarpıntısıda yapar,tiroitlerinizede baktırın bence.Kalp çarpıntısı,uyku hali,saç dökülmesi ve yoğunluk yapar tiroitte.Geçmiş olsun..Bende kan tahlili yaptıracağım yarın kesinleşecek neymiş ne değilmiş.Yalnız bu sene kansızlık çektiğimi düşünmüştüm hep normalde üşümeyen bünyem aşırı üşüyordu bu kış falan. Birde hemen yoruluyordum ve sürekli uyuma isteği vardı.Bakalım sonuçlar ne olacak