Kanül ile dudak dolgusu

muhammira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
205
79
98
33
Arkadaşlar yarın dudak dolgusu düşünüyorum uzman dermatolog ersana. Ancak kanül ve iğne farkı nedir bilen var mı

Ben farki bizzat deneyimledim. Kanülde sıfır morarma kanama, igne ise eger cildiniz ben gibi hassasa mor şiş dudakla günlerce gezmek demek. Kara kara kanül kullanan ama küt kanül kullanan ve cidden ehil biri ariyoru istanbulda. Al Sahan hoca bu işin piridir ama hem sehir disinda hem de cok cok cok yogun 😭 istanbulda kanül kullanan makul fiyatli varsa bana bildirirse cok sevinirim 💃💃

her ikisinin de avantajları var. iğne ile dudak hattı daha kolay yapılıyor.
Kanülün bence en büyük avantajı damara dolgu enjekte etme riski çok çok düşük.( damara dolgu gelirse tıkanıyor, beslenme bozuluyor, sonra bir sürü sıkıntı)
ne olursa olsun, dudak acıyor bir de:)

bir de bence iyi bir hekime gittiğinize eminseniz ve hangi ürün kullanılıyor biliyorsanız (ki bence mutlaka sorun) fiyat baremini biraz yukarı çekmek lazım. iyi ürünler pahalı oluyor; kötü ürün de az kalıyor ya da daha kötüsü dudak yapısını bozuyor... dolguların hepsi ithal... bu kriz döneminde fiyatlarda artış yapmak istemeyenler ürün kalitesini de düşürdü

kanülle mi acıyor acaba?
Hayır kanülde acı yok denecek kadar az. Aslında kanğl iğne çok fark etmiyor dr un eli çok çok önemli. Benm en son dudağım bu şekli aldı kanüldü sanırım ama dudak işi çok farklı sabır istiyor.. bir seferde tek uygulama beklenmemeli. En son gittiğim yerden kontür doğallığı ve şekil olarak çok memnunum ama dolgunluk için yaptığı kısmı sevmedim. Dolayısıyla dudağımın inmiş hali güzel oldu ama sadece şekil itibari ile. Şekil en önemli şey aslında. Ama şu an dolgun da olsun istiyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 126
Ben kanül ile yatırdım ama acı oldu açıkçası hatta sağ tarafta dudak üstünde az bir morarma da oldu .

Wolly mi ne bir uyuşturucu çıkmış benim dr onu kullanmıştı bir kez. ve çok hızlı uyuşturdu.. Onun dışında gittiğim yerlerde 40 dk kadar bekliyorum. Bir de kadınlar bu konuda sanırım bir tık daha dikkatli. Damara gelirse morarma oluyor. Benm çok çok az oluyor son 2 dir.

Back
X