- Konu Sahibi angelsweet
2011 kasım ayında kanuni sultan süleyman e.a.hastahanesinde perinatoloji bölümünde yatan anneler hastahane ve doğum maceralarınızı bekliyorum(emr)...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2011 kasım ayında kanuni sultan süleyman e.a.hastahanesinde perinatoloji bölümünde yatan anneler hastahane ve doğum maceralarınızı bekliyorum(emr)...
slm bende o hastanenin perinotoloji bölümünde 20 gün yattım...
bende perinatolojide gökhan beye gidiyordum bebişte gelişim geriliği vardı.bende de hamile olduğumu öğrendiğim günden beri dehşet sancı mevcuttu.başta özele gidiyordum sonra eşim gökhan beyle yakın olduğu için ona gittik.beni yatırmadı ama gerilik devam ederse mecburen alıcaz dedi.önümüzdeki hafta hazırlıklı gel alabilriz demişti.bebişim haftayı beklemedi ertesi gün ( 14 temmuz) 35.haftasında 2000 gr.46 cm olarak dünyaya geldi.
benim derya cansu hele şükür seni buldum
![]()
Ben aynı hastanenin infertilite bölümüne gdiyorum 8 aydır bu ay aşılamam yapıldı ve sonuç bekliyorum.Güzel bir hastane ben memnunum.Fakat bu bölüm hakkında bilgim yok perinatoloji nedir riskli gebeliklerin takibini yapan bölüm mü?
Kanunide dogum yapan arkadaslar acaba memnun kaldınız mı? Bende orada istiyorum ama surekli hastane calışanlarının kötü davrasnışları ile ilgili seyler duyuyorum, ilk dogum oldugu için korkuyorum bende o tarz olaylardan
bebeğin ve senin sağlığın açısından mükemmeller tıkır tıkır işliyor herşey...
ama gel görki davranış ve yaklaşımları berbat korkunç:18:
Acil bir durum için yolum düştü ve gercekten davranışları hoş değil. Uzman olduklarına inanıyorum ama daha insancıl olsalar herkes için cok daha guzel olurdu.
bende perinatta 3gün yattım ama bnim bebklerim 3üz olduğu için daha fazla kalmadılar 26 haftalık doğdular şuanda çok iyiler..