Kanuni sultan süleyman hastanesinde doğum yapanlar...

polypoly

EvLi MuTlU çOcUkLu
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
946
7
46
İstanbul
MRB ARKADAŞLAR. GENELDE DOĞUM YAPACAK VE YAPANLARIN YERİ BURASI OLDUĞU İÇİN Bİ SORUM VAR.
ben 2.doğumu bu hastanede yapmayı düşünüyorum... 2li teste bu hastaneye gittim. açıkcası yeni hastane, ama bayağ büyük ve güzel.bu hastanede doğum yapanlar yorumlarınız nedir...
artıları eksileri nelerdir.sonuçta tam teçhizatlı bi hastane, bende sezeryan olacağım için ve daha erken doğum olacağı için böyle bi hastane düşünüyorum.... yapanlardan cevap bekliyorum.iyigünler

canım bu yenımahalleden tasınan adı değişen hastaneyı dıyorsun değil mi

yenımahallede ıken orada kürtaj olmsutum ve doğum yapmıstım

düşük tehlıkem varken hastanede yattım bizzat hemşire basımda bekledı çok memnun kaldım bu açılardan

ayrıca dediğin gibi tam teçhizat konusunda da çok iyiler yenı yer yanı bahsettıgın yer daha güzelmiş ben oraya gitmedım bana baya uzak

kalıyo....ama su da var bazı konularda sertler yanı memnun olmayan da cok ınsan var

ben de doğuma giderken o sancı ıcındeyken belge ımzalatmaya calısmıslardı ayaklarımın dermanı

kalmamıstı sancıdan yeer düşmüştüm de kalk kalk diye bagırmslardı mesela o an sinir oluyosun zaten canın acıyo

bu kurumsal değilde kişsiel bişey cunku ondan öncekı doktor çok çok iyi davranmsıtı hatta bebegımın kalbi durmsutu onun ıcın doğuma

giricektım zaten ara ara hareket ediyo gibi gelınce ultrrasona girmek ıstedım çok güzel davranıp ultrasona alıp incelediler güzel moral verdiler

o kadar güzel ınsanın ıcınde bi tanesıde kalkıp bagırdı cagırdı diye kurumu kötüleyemem cidden ama öylesde var böylesi de

ewt ben ilk kızımda o eski yerdeki yenimahallede amniosentez olmuştum. drları gerçekten çok profesyönel. çok gelen olduğu için, onlarda iyice uzmanlaşmış iyice.ama yeni yerde doğum nasıl olur merak içindeyim.

anladım canım ınsallah sorun yasamzsın pıhtılasma sorunum oldugu ıcın

ben devlet hastaneısnde yapıcam doğumu ıster ıstemez cunku çok çok özel hastanelerde hematolojı bölümü var ve

çok pahalı kalkamayacagım ıcın dev let hastanesıne gıdıcem bend e sezeryan olucam ıns ve erken alınıcam doğuma

öncekıelrde sorun oldugu ıcın ınslalah sorusnuz sağlıkla gerceklesır hepsi :)

merhaba,

bende bu hastanede doğum yapmayı düşünüyorum. normalde kontrollerime özele gidiyorum. bu hastanenin çok iyi olduğunu duydum. deneyimleri olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa çok iyi olur.

Merhaba,bende 28+2 haftalık hamileyim bende kafası karışanlardanım batıbahata gidiyorum ilk kızımıda orda doğurdum normal ve memnun kaldım.

Şimdi ikincisinde aklım biraz karıştı.Kanunide teyzemin kızı sezeryan oldu ve üçüzleri oldu ameliyatta çok başarılılar çünkü doktorlarının hepsi

uzman ve çok ilgililerdi tanıdık felanda yoktu.Başka bir tanıdığımda kızımın okuldan arkadaşının annesi geçtiğimiz temmuz ayında burda doğum

yaptı normal doğuma ya stajyerler yada ebeler yaptırıyormuş hiç uzman doktor görmeden çıkmış hastaneden ayrıca doğum donrası 2-3 saat kana

ma kontrölü için doğumanede çatalda bekletmişler tansiyonu yükselmiş ve bu sebeple 1 hafta yatmış hastanede.Hastane büyük olduğu için

çok gelişmiş cihazlar olduğu için yenidoğan servisinin çok iyi olduğu için gibi bir sürü seçenek nedeni ile ben de bu hastaneyi düşünenlerdenim

yani orda normal doğum yapan arkadaşlardan haber bekliyorum merakla bende.

2011'in başlarında düşügüm olmuştu... özel hastaneye gittim geceydi kendi doktorum yoktu nöbetçi doktorda kanuni'ye gidin dedi......gittikte... ulturosona aldılar... zeten hastaneye gittigimizde çoktan herşey bitmişti....acilde kanamam oldugu için eve göndermedi 2 gün kalacaksın dediler o gece kaldım...sabahta kendi istegimle çıktım çünkü o zaman 2 yaşında olan bi kızım vardı...kızımdan önce de düşügüm olmuştu...gene aynı hastaneye gittim ama o zamanlar bakırköydeki yerindeydi ve yine geceydi o zaman 2 saatte eve göndermişlerdi.....yani şimdiki yerde çok sıkılar ve kadrosu daha saglam... tabi bazı çatlak kafalılar var ama onlarada hak vermek gerek çünki bizim 1 yada 2 gün gördüklerimizi onlar bütün bi ömür görürmeleri tabi bu onları haklı çıkarmaz ama .....şimdi 32 haftalık hamileyim allah nasip ederse orada dogum yapacagım.....çünki kızım sezeryanla dünyaya geldi... bu kızımda büyük ihtimal sezeryan olacak.. kızımı özelde dünyaya getirdim çok memnundum doktorumdan..... şimdi kendime soruyorum eger normal olsa devlet hastanesini seçermiydimmmm diyeee.... sezeryanden cesaret alıyorum sizin anlayacagınız....allahım normal dogum yapacak olanlara yardım etsin yaaa....

doktorumun görev yaptığı hastanenin doğum fiyatlarını yüksek bulduğum için kendisi bana burayı tavsiye etti gebelik şekerim yüksek çıktığı için burasının yüksek riskli gebelik bölümünün de çok iyi olduğunu söyledi sonuçta doğum üzerine bir hastane
ben doğumdan sonra bebeğin bizim yanımıza hemen verilip verilmediğini merak ediyorum yani anne yanında mı kalıyor,ayrı bir odada mı ve doğumdan sonra tek kişilik odalarda kalabiliyor muyuz? tabii doğumdan önce sancı çekerken de...Bilgi sahibi olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler

kanuni sultan süleymanda sancı çekerken 4 kişilik odalarda sancınızı çekiyorsunuz ve yanınzda hiç bi şeklde refakatçi kalamıyor.doğum kısmına anne dahil kmseyi almıyorlar..odalar kişi kişilik 12.00-14.00 arası ziyaret saati onun dışnda kmse gelemiyr.bende doğumumun kaynanmın baskısyla orda ypmayı düşünürken sürekli gittğim doktrumn olduğu hastanede yaptm çokta memnun kaldım..bütün sevdiklerim istediği saatte yanıma geldiler,istedkleri kadar kaldılar..gelemeyenler çiçek gönderdi,odam balonlarla süslendi..eşimle bütün gece başbaşaydık tvimizi izledik,oğlumuzun ilk gününde yanyanaydık ve bu hiç bi zaman hissedilemick kadar güzel bir histi..hastaneye 1000 tl verdim ama kesnlkle değdi bu güzel anlara,dostlarımızlaa huzur,keyif içinde olmamıza...

arkadaşım yaptı çok memnun kalmışş

mrb. bende kontrollere bu hasteneye gitmek istiyorum fakat bir çok yorumda doktorların alakasız olduğu ve memnun kalınmadığı yazılmış.. Arkadaşınızdan doktor ismi alabilirmiyiz. En azından memnun olunan doktora gideyim yanlış seçimler yapmayayım..

Kontrollerim için başından beri bu hastaneye gittim. Evime yakın çünkü. Başta garip geliyor tavırları anck zamanla siz de alışıyorsunuz...Şu ana kadar memnun olmadığım tek konu, her randevumda başka doktorun denk gelmesi.
Doğumuma az kaldı ve orada doğum yapan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum...

doktorumun görev yaptığı hastanenin doğum fiyatlarını yüksek bulduğum için kendisi bana burayı tavsiye etti gebelik şekerim yüksek çıktığı için burasının yüksek riskli gebelik bölümünün de çok iyi olduğunu söyledi sonuçta doğum üzerine bir hastane
ben doğumdan sonra bebeğin bizim yanımıza hemen verilip verilmediğini merak ediyorum yani anne yanında mı kalıyor,ayrı bir odada mı ve doğumdan sonra tek kişilik odalarda kalabiliyor muyuz? tabii doğumdan önce sancı çekerken de...Bilgi sahibi olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler

canım ben 36 haftalık hamileyim ve 26 haftalık iken böbrek rahatsızlıgım oldugu için kanuni sultan süleymanda 1 hafta 10 gün kadar yattım soruna gelecek olursam o zaman doğum yapan arkadasların bebekleri hep yanında idi merak etme yani kontrollerini yapıp sana veriyorlar :D ama çift kişilik odalar tabi o zamanın yogunluguna baglı tekde kalabiliyorsun

Son düzenleme:
Ben 2012de dogum yaptim kanuni sultan suleymanda 2 yil gecti ama unutmadim ordaki yasadiklarimi.....pratisyenleden hakkaret ...gorduklerimi... Duyduklarimi ...unutmadim allah belalarini versin ...sikayet ettim ama ustune durmadim....unutmayi tercih ettim ....unutulmuyor......uzak durun bu hastaneden

Back
X