• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapalı ayrandan çıkan ıslak mendil :(

dilek7760

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
596
173
333
belki çok komik bir dert ama sizlere danışıp fikir almak istedim..
dün gittiğimiz bilindik bir köftecide içtiğim ayranın dibinde bir ıslak mendil çıktı:( beni geçtim ben ondan çocuğuma içirmiştim. çok tiksindim ama yapacak birşey de bulamadım o an için. kasa sorumlusuna ve garsona şikayetimizi ilettik sonra müşteri hizmetlerinden şikayetimi söyledim ama genede bişey olacağını sanmıyorum... böyle birşeyin ilk kez yaşandığını söyleyip bir daha olmayacağının sözünü verdiler şaka gibi :D
işyerindeki arkadaşım keşke bardağını alsaydın onda seri noları yazıyor hemde üretim saati var dedi ama o an aklıma gelmedi:(
böyle durumlarda nereye şikayet etmeli ?

köftecinin bir suçu yok ama o ayranı üreten firmayı şikayet etmeliydin üretim tarihini falan alıp ama zaten bir sonuç alacağını sanmıyorum

aklıma geldi marketten kavanoz reçel almıştım içinden arı çıkmıştı,zavallı ölmüş tabi

Epeydir böyle haberler duymuyorduk.Çok şanssızmışsın.Markası neydi ayranın?

zaten hep bana denk gelir böyle şeyler:) kendimi geçtim oğlum içti diye üzüldüm ben
köftecinin kendi adına üretmişler ayranı
keşke alsaydım plastik bardağı

köftecinin bir suçu yok ama o ayranı üreten firmayı şikayet etmeliydin üretim tarihini falan alıp ama zaten bir sonuç alacağını sanmıyorum

aklıma geldi marketten kavanoz reçel almıştım içinden arı çıkmıştı,zavallı ölmüş tabi

müşteri hizmetlerinden arayan bayan ilgileneceklerini söyledi firmayla görüşülür dedi ama bilmiyorum lafta mı kalır
gene arı temiz bir hayvan sen şanslısın baba göre düşünsene ıslak mendil kimbilir kullanıldı mı ?düşündükçe midem kalkıyor ya

Cok ilginc
Acaba ogun masada hic islak mendil kullandiniz mi
Bi ayrandan hemde kapali nasil islak mendil cikarya nasil farketmedizki icene kadar koca mendil sonucta agirlik felan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

belki çok komik bir dert ama sizlere danışıp fikir almak istedim..
dün gittiğimiz bilindik bir köftecide içtiğim ayranın dibinde bir ıslak mendil çıktı:( beni geçtim ben ondan çocuğuma içirmiştim. çok tiksindim ama yapacak birşey de bulamadım o an için. kasa sorumlusuna ve garsona şikayetimizi ilettik sonra müşteri hizmetlerinden şikayetimi söyledim ama genede bişey olacağını sanmıyorum... böyle birşeyin ilk kez yaşandığını söyleyip bir daha olmayacağının sözünü verdiler şaka gibi :D
işyerindeki arkadaşım keşke bardağını alsaydın onda seri noları yazıyor hemde üretim saati var dedi ama o an aklıma gelmedi:(
böyle durumlarda nereye şikayet etmeli ?

sonuc olarak markası var koftecıde olsa en azında soleyıp teşir edınız tıksındım sabah sabah ben olsam orda kafa göz dalar sanal ortamda bıtmıstı o fırma

müşteri hizmetlerinden arayan bayan ilgileneceklerini söyledi firmayla görüşülür dedi ama bilmiyorum lafta mı kalır
gene arı temiz bir hayvan sen şanslısın baba göre düşünsene ıslak mendil kimbilir kullanıldı mı ?düşündükçe midem kalkıyor ya

yani gerçekten ıslak mendil çok abes ve tiksindirici
inşallah ilgilenirler

sonuc olarak markası var koftecıde olsa en azında soleyıp teşir edınız tıksındım sabah sabah ben olsam orda kafa göz dalar sanal ortamda bıtmıstı o fırma

burdan marka vermek yasak diye yazmadım ...y ile başlıyor zaten bilindik bir yer

az önce tost ayran tükettim.
şuan o ıslak mendilli ayranı ben içmiş kadar oldum :25::25::25:

bu tür şeyleri küçümsemeyin. internet üzerinden şikayet siteleri var. markayı yazarak şikayette bulunun.
tazminat davası açıp kazanan da bir sürü tüketici var.

Cok ilginc
Acaba ogun masada hic islak mendil kullandiniz mi
Bi ayrandan hemde kapali nasil islak mendil cikarya nasil farketmedizki icene kadar koca mendil sonucta agirlik felan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte bende o yüzden bana inanmazlar biz atmısız gibi görürler diye düşündüm..
ben farketmedim çünkü normal cam bardağa boşaltıp tükettim kalanı boşaltırken bi yoğunluk gördüm onuda hani yoğurt dibinde kalınca bi yoğunluk olur ya o sandım açıkcası hatta eşime gösterecektim baksana kaymak gibi diye :) bide ben ayranın ağzını açmam toz filan olmasın diye gerçi açsamda göremezdim

marka verebilirsiniz yasak değil

merak ettim

dikkat edelim bizde

bnm aklıma şu geldi daha önce biri içti içinde de ıslak mendili attı bunlarda fark etmeden doldurdu getirdi

yani bize daha önceden başkasının kullandığı bir bardağı getiriyorlar aklıma bu bile geldi

iğrenç içinden mendil çıkmasa bilee

az önce tost ayran tükettim.
şuan o ıslak mendilli ayranı ben içmiş kadar oldum :25::25::25:

bu tür şeyleri küçümsemeyin. internet üzerinden şikayet siteleri var. markayı yazarak şikayette bulunun.
tazminat davası açıp kazanan da bir sürü tüketici var.

bide hamilesin tüh keşke yazmasaydım :(

marka verebilirsiniz yasak değil

merak ettim

dikkat edelim bizde

bnm aklıma şu geldi daha önce biri içti içinde de ıslak mendili attı bunlarda fark etmeden doldurdu getirdi

yani bize daha önceden başkasının kullandığı bir bardağı getiriyorlar aklıma bu bile geldi

iğrenç içinden mendil çıkmasa bilee

köfteci yusuf markası.. yok canım kapalı bir ayrandı kendim açtım
bide kullanıldıysa daha da iğrenç :(

bundan 4-5 yıl önce çalıştığımız kurumun yemekhanesinde bir arkadaşın ayranından ıslak mendil çıkmıştı.
insan ilk duyduğunda nasıl olur diyor ama... ayran yaparken bir işleri var demek ki ıslak mendille.
şikayetçi olmak kadar doğal bir hakkınız yok!

Back
X