U urrbbeb Guru Kayıtlı Üye 5 Kasım 2012 55 7 286 İstanbul 14 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi urrbbeb #1 Kapali burun estetigi olanlar resim koyabilir misiniz
Z zeynepakdlm Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2015 32 9 36 14 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi urrbbeb #2 Iki gun once oldum ben sargilo oldugu icin cok bilemiyorum seklini :) alci ciktiktan sonra paylasirim istersen :)
Iki gun once oldum ben sargilo oldugu icin cok bilemiyorum seklini :) alci ciktiktan sonra paylasirim istersen :)
U urrbbeb Guru Kayıtlı Üye 5 Kasım 2012 55 7 286 İstanbul 14 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi urrbbeb #3 zeynepakdlm .!.: Iki gun once oldum ben sargilo oldugu icin cok bilemiyorum seklini :) alci ciktiktan sonra paylasirim istersen :) Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim.devalasyon burun etide var miydi.bide tamponlarla azda olsa nefes alabiliyor musunuz.
zeynepakdlm .!.: Iki gun once oldum ben sargilo oldugu icin cok bilemiyorum seklini :) alci ciktiktan sonra paylasirim istersen :) Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim.devalasyon burun etide var miydi.bide tamponlarla azda olsa nefes alabiliyor musunuz.
Z zeynepakdlm Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2015 32 9 36 14 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi urrbbeb #4 Bende egrilik ve burun etide varmis onlarda duzeltildi uctan kisaldi kemir torpulendi falan... Suan sadece nefes alabilmeyi istiyorum.. Hic nefes alinmiyo burundan.. agizdan almakda cok zor yarin tamponum cikcak insallah rahatlarim:)
Bende egrilik ve burun etide varmis onlarda duzeltildi uctan kisaldi kemir torpulendi falan... Suan sadece nefes alabilmeyi istiyorum.. Hic nefes alinmiyo burundan.. agizdan almakda cok zor yarin tamponum cikcak insallah rahatlarim:)
U urrbbeb Guru Kayıtlı Üye 5 Kasım 2012 55 7 286 İstanbul 14 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi urrbbeb #5 zeynepakdlm .!.: Bende egrilik ve burun etide varmis onlarda duzeltildi uctan kisaldi kemir torpulendi falan... Suan sadece nefes alabilmeyi istiyorum.. Hic nefes alinmiyo burundan.. agizdan almakda cok zor yarin tamponum cikcak insallah rahatlarim:) Genişletmek için tıkla... Cevaplamaniza cok sevindim.yakinda bende amaliyat olcam ozelden telefonumu versem gorusebilir miyiz.
zeynepakdlm .!.: Bende egrilik ve burun etide varmis onlarda duzeltildi uctan kisaldi kemir torpulendi falan... Suan sadece nefes alabilmeyi istiyorum.. Hic nefes alinmiyo burundan.. agizdan almakda cok zor yarin tamponum cikcak insallah rahatlarim:) Genişletmek için tıkla... Cevaplamaniza cok sevindim.yakinda bende amaliyat olcam ozelden telefonumu versem gorusebilir miyiz.