Kapali kadinlar

Etme bulma dunyasi bu ya cok merak ediyorum o nur yuzlu gelini ayaklarini mi opecek hergun bakalim nasil bir gelin cikacak

Tabiki de etme bulma dunyasi aynen. Benm erkek arkadsimlada arama ablasi girmisti. Sirf ünili degilim diye istemedi beni oda. Simdi kardesi buldu ama uni mezunu kapali hanim hanimcik bi kiz ablasina da bi benzerlik var ki sorma. Sanki o degilde ablasi secmis gibi onu. Ama ben onun hakkini yiyemem o sildi ablasini aylarca konusmadi benm icin. Ama ben duramazdim istenmedgim yerde. Iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum. Hayirlisi buymus deyip gectim

evleneli 2 yili geçti, cocugum da var ama hala kv benim oglumun tek evlilik kriteri acik bir kizla evlenmekti der. ben kapali hatta imam bir babanin kiziyim. böyle düşündüğünü bilsem evlenmezdim eşimle. sizin ayriliginiz cok iyi olmuş bu konu hep önüne gelecek ve cok canını sikacakti.. Şimdi gördüğüm herkese tavsiye ediyorum ailelerin taassup ölçüsü birbirini çok iyi tutmali. evlilikteki en önemli kültür uyumu din kültürü uyumu.. ben cok zorluk cektim ve hala çekiyorum sen kurtulmussun...
Biliyirmusun asla bu zihniyette insanlarlada yapamazdim..

BDV'ye girdiğimde bir topikte yığılma var ama acaba hangi konuda, bölümün bir tarafı sağa çekiyor dedim, bir baktım a-aaaaa örtülü-örtüsüz kadın muhabbeti:KK14:

Örtü dini bir konu dolayısıyla sitede dini içerik yasak ama konuyu kapatırken yine dilime hakim olamayacağım kusura bakmayın, insanları tercihleri yüzünden genelleyip aynı kefeye koymayın.
İnsanın ruhu güzel olsun üstündekilere bakarak yargılamayın, yanılır ve kırarsınız.

Back
X