Kapalı rinoplasti ve açık rinoplasti farkı nedir? Kapalı rinoplsti olan var mı memnun musunuz

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
511
86
298
İstanbul
Bazı doktorlar kapalı rinoplasti ile ameliyat yapıyor. İnstagramda umur akıneri gördüm kapalı rinoplasti yapıyor. Kapalı rinoplasti farkı nedir açık rinoplastiye göre avantajı dezanvantajı nedir?

Kapalıda burnun ucundaki dikiş olmuyor burun deliklerinin içinden buruna girip burun içindkei deriyi kesip o kesi yerinde buruna törpüleme ve kıkırdak şekilini düzenleme yapıyorlar ben kapalı ameliyat oldum kalın deriliysen tavsiye etmem benim doktorum o kadar para aldı doğru düzgün bir şey yapmamış burnuma 4. Ayımdayım çok mutsuzum önceki burnumu mumla arıyorum kendi ağzıyla burnuna fazla dokunmadım dedi ama dokunmadığı haliyle bile burun çok kötü eskisinden kötü gözüküyor sakın kapalı olma olacaksan doktorunu iyi araştır burnunla ilgili ne istediğini doktora tam söyle

Acikta kolumella kesilerek, deri kaldiriliyor ve orada dikis oluyor. Kapali da kesi olmuyor. Burun ucunda cok oynama yapilacaksa acik tercih ediliyor. Benim gorustugum cogu doktor bu sekilde yapıyordu. Hem kapali hem de guzel is cikaran, Ugur Sahin var bence :)

Kapalıda burnun ucundaki dikiş olmuyor burun deliklerinin içinden buruna girip burun içindkei deriyi kesip o kesi yerinde buruna törpüleme ve kıkırdak şekilini düzenleme yapıyorlar ben kapalı ameliyat oldum kalın deriliysen tavsiye etmem benim doktorum o kadar para aldı doğru düzgün bir şey yapmamış burnuma 4. Ayımdayım çok mutsuzum önceki burnumu mumla arıyorum kendi ağzıyla burnuna fazla dokunmadım dedi ama dokunmadığı haliyle bile burun çok kötü eskisinden kötü gözüküyor sakın kapalı olma olacaksan doktorunu iyi araştır burnunla ilgili ne istediğini doktora tam söyle
Yaa benim doktorum o zmn baştan değilde sadece torpuledimi bende olduktan sonra anladım kapalı ameliyat olduğumu kapalı olunca kötü mü oluyo dusuyo mu yani ama benim derim ince normal gibi kalın değil

İlk olduğum zamanlar sırtında bı cikinti vardı doktor zamanla iner dedi yavaş yavaş da iniyo ne doğal ne kalkık bı burnum oldu istediğim gibi ama inşallah bı sorun olmaz sonradan

Ne kadara oldunuz fotoğrafınız var mi

Yaa benim doktorum o zmn baştan değilde sadece torpuledimi bende olduktan sonra anladım kapalı ameliyat olduğumu kapalı olunca kötü mü oluyo dusuyo mu yani ama benim derim ince normal gibi kalın değil
Deriniz kalın değilse benim sıkıntımı yaşamazsınız bence, ince deri en şanslı deri, umarım benim burnumda düzelir ileride çünkü psikolojim kaldırmıyor artık

Ben kapali ameliyat oldum annem açık oldu ikimizde ayni doktora yaptirdik. Burunun sorunlarina ve derinin yapisina bakarak hangisi iyi olacaksa onu yapiyor doktorlar
Yani biz ozellikle acik yada kapali olsun diye belirtmemistik. Benim hic.disardan kesigim yok annemin var. Ama izi.hemen geciyor yani 1 ay icinde duzeldi.... Su an 3 ay oldu ben ameliyat olali ama kapali ameliyat ile ilgili bir sıkıntı yasamadim hatta iyilesme surecim daha kolay oldu anneminkinden.

açık teknik kapalıya göre daha iyi sonuç veriyor görüştügüm bütün dr kar bunu söyledi

Back
X