Kapalı teknik ile burun estetiği olan var mı?

nomoredrama

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2019
26
28
3
Kapalı teknik ile burun estetiği olan var mı? Süreç nasıl oluyor? Morarma, şişlik ödem açık tenkiğe göre daha mı az? Bilgilendirirseniz sevinirim. :)

Merhaba ben 12 gün önce kapalı teknikle oldum ameliyattan 1 gün sonra yüzüm baya şişti ve hafif morardı ama bir haftaya hepsi geçti gün geçtikçe azaldı gitti hiç sorun yaşamadım ödem de şu şekilde ameliyattan bir hafta sonra atelim çıktığında aşırı şiş gördüm ama o günden beri ödemlerim yavaş yavaş iniyor. Sormak istediğiniz bir şey olursa sorun lütfen 😊

Merhaba ben 12 gün önce kapalı teknikle oldum ameliyattan 1 gün sonra yüzüm baya şişti ve hafif morardı ama bir haftaya hepsi geçti gün geçtikçe azaldı gitti hiç sorun yaşamadım ödem de şu şekilde ameliyattan bir hafta sonra atelim çıktığında aşırı şiş gördüm ama o günden beri ödemlerim yavaş yavaş iniyor. Sormak istediğiniz bir şey olursa sorun lütfen 😊

Kime oldunuz ameliyatı

Bende kapalı rinoplasti oldum iyileşme süreci daha hızlı oldu. Sonuç ise açıkçası ön profil pek memnun değilim ama bunun içinde ikinci bir operasyona kesin gözüyle bakmıyorum

Benim nacizhane fikrim dusuncem sudur ki acik teknik sonuclar daima basarilidir..Kapalida iyi olabilir ama bence acik bu birqz da dr a bagli hangi teknikte rahat ettigi kisiye gore de degisir

Ben de kapalı teknikle oldum. Evet çok az şişlik oldu, morluk olmadı. Ama benim açık teknikle ameliyat olup az şişlik ve ödem yaşayan arkadaşım da var. Yapılan işleme ve ameliyat süresine göre değişiyordur. Ama ameliyat başarısı, özellikle simetri konusunda benim ameliyat sonucum açık teknikle olan yakınlarımdan çok kötü.

Merhaba, kapalı burun estetiğinde op. dr. Erkin Önsalı kesinlikle öneririm kendisinin ameliyatları çok başarılı çok memnun kaldım.şişli fulyada kendi kliniği var ekipte çok sıcak ve samimi çok yakından ilgileniyorlar

Back
X