• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapalı tüpler bilgi !!!!

deyan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
183
2
116
Antalya
Arkadaşlar merhaba bir konuda fikrinizi alacaktım.hatta beni aydınlatmanı isteyecektim .laparaskopıyle tüpümğn biri bağlandı tek tüp açık tüp bebek te yaptırdım. ama başarısız oldum.
doktordogal yönden de hamile kalabilirsin dedi ama hiç inancım yok :(
sormak istediğim her ay düzenli adet oluyorum benim kapalı olan tüpümden acaba yumurtlamıyormuyum? eger yumurtluyorsam kapalı tüpten nasıl geçıyor ...
anlıyamadım bunu bilen varsa benimle paylaşabılırmı

tesekkur ederım sımdıden ...

Yumurtlamanın tüplerle hiçbir ilgisi yok canım. Tüplerinin her ikisini almış bile olsalar yumutlamaya ve adet görmeye devam edersim. Tüpler sadece sperm ile yumurtanın birleştiği yer, bu nedenle tüpler olmazsa döllenme yani gebelik olmaz. Tek tüpün açık olduğuna göre o tüple döllenme gerçekleşebilir ve hamile kalabilirsin. Ama 2 tüplü olanlara göre şansın biraz daha düşük olacaktır. Kolay gelsin.

Hımm tsk ederım bilgi verdiğin için ben adet görmek için yumurtalar o tüpten geçiyor sanıyordum...
evt malesef şansım düşük tüp bebek te olmadı bakalım kısmet allah'ım bir gün bizim de yüzümüzü güldürür inşallah...........

6 yıldır olmadı artık umudumda kalmadı :(
yine de hayırlısı olsun olsun diyorum.........

6 yıldır olmadı artık umudumda kalmadı :(
yine de hayırlısı olsun olsun diyorum.........

umudunu kaybetme canım bende eşim spermidorunu nedeniyle 8 yıldır bekliyorum ama biliyorum bir gün bizde anne olacaz pozitif düşün pozitif olsun bırak düşünme stres yapma nş normal yolla hamile kalır bebegni ucagın aalırsın

hepimizin hakkında allah hayırlısını versin ama ne bilim hala umut varmı bilemıyorum okadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki,canımı acıtıyor artık...........

canım benim tüplerim tıkalıydı ikiside... bende tedaviyle kızıma kavuştum 19 aylık bir kızm var...nasıl olsa olmuyor diye korunmuyorduk ve temmuzda hamile olduğumu öğrendim. ama maalesef 11 haftalıkken bebeğin kalp atışı durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.. yani demek istediğim bunlar moralle alakalı galiba.... demekki allah istedikten sonra olabiliyormuş...allah sana da en kısa zamanda bebiş verir canım inşallah..

merhaba deyan
benim her iki tüpüm aşırı yapışkanlıktan dolayı tıkanmıştı.rahim filmi esnasında tek tarafım açıldı diğeri tıkalıydı.Laperoskopi oldum ve diğer tarafta açıldı.Ancak 8 ay sonra tekrardan tıkandığını öprendik ve 2.nci bir laperoskopi ile her iki tüpüm bağlandı.
Sonrasında tüp bebeklere başladık.2 başarısız denemeden sonra 3 denemede hamile kalmıştım ikizlere.birinin kalp atışı 7 haftada olmadı ve diğer bebeğimi 27 haftalıkken kaybettim.Kan pıhtılaşma sorunu oldu.
Şimdi ise tekrarr tüp denedik olmadı ama denemelere devam ediyoruz.O yüzden canını sıkma üzme 1 tüp olmadı diye de dert etme..Genelde bir kaç denemeden sonra allahın izniyle tutar.Pozitif düşün ve inan.Dua etki tek tüpün açık ve normal yolla şansın var..Yani korunmadan aylarınızı geçirin.
Ne zaman tüp bebek için hazır olursan o zaman denersin.
Bu arada tüpler tıkalı olsun yada bağlı normal bir şekilde adet görebilirsin..Bilgine ve bol şanslar

umarım canım ama hayran kaldım pozitif düşünmene bu da güzel birşey biraz da bende olsa iyi olur....
allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.....

Back
X