Kapalı tüplerin açılması

Teşekkür ederim canım açıkçası çok korkuyorum bir türlü cesaret edemiyorum anne olmak ta çok istiyorum bilmiyorum ya bu konu beni çok düşündürüyor doktora gitmeden kendim çözmeye çalıştım doğal yollar bitkiler vs olmadı hayırlısı Allah'tan bakalım her ay bir gün gecikmede acaba diyorum psikolojim bozuluyor sonra oturup ağlıyorum 🙁
Çok iyi anlıyorum seni gerçekten zor bir süreç bende öyleydim taki tüplerim kapalı denildigi zaman ozamnda açılımı ya açılmazsa diye çok üzülüyordum ameliyata bile ağlayarak girmiştim o derece psikolojim bozulmuştu ama şükür açıldı isnallh seninde açılır açıkçası bitkisel hiç denemedim acilanlar olmuştur muhakkak ama ben hep temkinliydim bitkisellere ya daha kötü olursa diye oyuzden iyi bir doktor bul ve erteleme insallh açılır ve anne olursunuz

Yok 10 dakika sürmüş ameliyat. 4 saat sonra da çıktım yatış bile yapmadı. Hemen ayaklandım. Kesik olmadğı için zor olmuyo. Ama ameliyattan sonraki gaz süreci biraz sıkıntılı oldu 3-4 gün hep sırtıma vurdu ağrısı
Bu kadar basit yani anestezi uygulanıyor mu peki

Çok iyi anlıyorum seni gerçekten zor bir süreç bende öyleydim taki tüplerim kapalı denildigi zaman ozamnda açılımı ya açılmazsa diye çok üzülüyordum ameliyata bile ağlayarak girmiştim o derece psikolojim bozulmuştu ama şükür açıldı isnallh seninde açılır açıkçası bitkisel hiç denemedim acilanlar olmuştur muhakkak ama ben hep temkinliydim bitkisellere ya daha kötü olursa diye oyuzden iyi bir doktor bul ve erteleme insallh açılır ve anne olursunuz
İnşallah kuzum inşallah hep bir umut işte kendiliğinden olurmu diye bekledim yumurtaya can veren Allahım verir bir sebeb vardır bunda da bir hayır dedim

Hastaneye gittiğim de kadın doğuma gidicem demi bakarlarmı acaba sekiz aylık evliyim daha bir yıl geçmeden bakmıyor lar diye biliyorum
Evet canım kadın doğum doktoru bakıyor daha önce yaptirdigin rahim filmi varsa onu göster rahim filmini gösterdiğinde bence ona takılmalar ya çünkü kapalı yani neyin tedavisini vereceklerki sadce tüp bebekle olur

Evet canım kadın doğum doktoru bakıyor daha önce yaptirdigin rahim filmi varsa onu göster rahim filmini gösterdiğinde bence ona takılmalar ya çünkü kapalı yani neyin tedavisini vereceklerki sadce tüp bebekle olur
Film elimde yok işte o sıkıntı ne diye baslıcam tedavi ye onu da bilmiyorum bebek için tedavi ye başlamak istiyorum desem bakarlar mı acaba

İnşallah kuzum inşallah hep bir umut işte kendiliğinden olurmu diye bekledim yumurtaya can veren Allahım verir bir sebeb vardır bunda da bir hayır dedim
Ya benim gittiğim bi prof vardı kendiliğinden acilmasi mucize olur demişti bana bende her ay psikolojimi bozmamak için ameliyat oldum valla ve zaten bisey hissetmiyorsun anestezi verildiği için sadce sonra gaz sancısı çekiyorsun bi 3. 4 gün ama sonra geçiyor hatta benim sadce 2. Gün boynuma sancı girmişti ama oda normal karını gazla şişiriyorlar

Film elimde yok işte o sıkıntı ne diye baslıcam tedavi ye onu da bilmiyorum bebek için tedavi ye başlamak istiyorum desem bakarlar mı acaba
Ya istersen tekrar çek rahim filmini belki gerek kalmaz bile ameliyata açılır belki öyle

Ya istersen tekrar çek rahim filmini belki gerek kalmaz bile ameliyata açılır belki öyle
Tüp bebeğe başladığımda gerek duymuşlar dı başladığım da sordular rahîm film çekildi ki diye o şekilde çektiler çekilmeden önce gayet sağlıklı olduğumu biliyor dum

1 yıl geçmesi gerekiyor mu peki yeni evliler de kafanı çok agrıttım kusura bakma bacım hakkını helal et 🙏
Ya estağfurullah ne demek çok iyi anlıyorum 1 ay oncesinde bende öyleydim ya eğer istersen 1 yıllık evliyim de çünkü erken diyip yollayabiliyorlar bi keresinde yaşamıştım tuplerimin kapalı olduğunu bilmediğim zaman 6. Ayimda gitmiştim birşetiniz yok sizin 1 yıl deneyin olmazsa gelin demişti gittiğim bir doktor bende beklemiştim ama zamn kaybı olmuş boşuna benim için siz neyinizin olduğunu biliyorsunuz bence beklemeyin derim

Ya estağfurullah ne demek çok iyi anlıyorum 1 ay oncesinde bende öyleydim ya eğer istersen 1 yıllık evliyim de çünkü erken diyip yollayabiliyorlar bi keresinde yaşamıştım tuplerimin kapalı olduğunu bilmediğim zaman 6. Ayimda gitmiştim birşetiniz yok sizin 1 yıl deneyin olmazsa gelin demişti gittiğim bir doktor bende beklemiştim ama zamn kaybı olmuş boşuna benim için siz neyinizin olduğunu biliyorsunuz bence beklemeyin

Ya estağfurullah ne demek çok iyi anlıyorum 1 ay oncesinde bende öyleydim ya eğer istersen 1 yıllık evliyim de çünkü erken diyip yollayabiliyorlar bi keresinde yaşamıştım tuplerimin kapalı olduğunu bilmediğim zaman 6. Ayimda gitmiştim birşetiniz yok sizin 1 yıl deneyin olmazsa gelin demişti gittiğim bir doktor bende beklemiştim ama zamn kaybı olmuş boşuna benim için siz neyinizin olduğunu biliyorsunuz bence beklemeyin derim
Gidicem inşallah malûm covid felan baya bekledim en kısa sürede nasip olur inşallah dualarınızı bekliyorum 🙏

Back
X