• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kapanmak istiyorum

karde_len

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
63
0
96
Tekirdağ
Öncelikle herkeze iyi aksamlar daha yeni üye oldum 3aylara kismetse tesettulu girmek istiyorum giyim konusunda spor giyim olarak tesettüre kombin olarak neyi neyle ya kisti ta bilirim

Özelden ulaşırsan maille falan yardımcı olabilirim. Aynı durumları yaşadım biliyorum cnm ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle herkeze iyi aksamlar daha yeni üye oldum 3aylara kismetse tesettulu girmek istiyorum giyim konusunda spor giyim olarak tesettüre kombin olarak neyi neyle ya kisti ta bilirim

Merhaba siz konuyu açalı 4 ay olmuş neredeyse bende yeni üye oldum bende tesettürlüyüm geçen sene eylülde kapanmıştım çok şükür.. :15: inşallah Rabbim daim eyler giyim konusunda bende sıkıntı yaşıyorum ama daha çok tesettüre uygun vücut hatlarını belli etmeyen bol kıyafetler seçmeye çalışıyorum kalçaya oturmayan etek vede tunikler seçiyorum hele ki dışarıya çıkarken kup denilen trençkotta deniliyor yada pardesü de tercih ediyorum çok da rahat ediyorum şuan kapalımısınız bilmiyorum ama bence bütün tesettürlü hanımların bu düşünceye sahip olarak giyinmeleri gerekiyor :34:

Back
X