- 13 Eylül 2014
- 140
- 35
- 38
- 33
- Konu Sahibi elif-zeynep
Merhaba kızlar.Malesef yine bir derdim var.4 yıldır görüştüğüm birisi var.Yaşlarımız(ben 24 o 28).Ailemle tanıştı her ne kadar istenmese de.Bizim bu kapanma mevzusu sürekli gündeme gelirdi.Ama o kadar ciddiye almazdı.Kendi ailesinde kardeşleri falan da kapalıdır.Pek açık kimse yoktur.İlk olursa ben olcam nasipse tabi.Dün konusu açıldı ve ben senin kapanmanı istiyorum evlenince dedi.Bende ben şimdi düşünmüyorum.Daha sonra içimden gelirse kapanırım dedim.Sonra öyle demek,dedi.Bende evet öyle dedim.Nasıl ben senin kararlarına saygı gösteriyorum,sen de bana saygı göstermelisin dedim.Sonra hem ailem bu kadar karışmadı annem kapalı olmasına rağmen sen niye bu kadar karıştın dedim.Ben öyle istiyorum dedi bana.Sonra bende kusura bakma ben şimdi düşünmüyorum ve şimdilik kapanmak istemiyorum,dinen bile zorlama olmaz dedim o zaman sen hiç zorlama dedim.İyi o zaman kapanmanı istemeyen birini bulursun dedi dün gece telefonu kapattık.Sonra sabah hiçbirşey olmamış gibi günaydın cnm müsait olunca ararım.Bu nedir ya?? Yani tartışmaya gelemiyor.Ben fikirlerimi söylüyorum susuyor.Sonra hiçbirşey olmamış gibi cnm diyor.Avucunda mı zannediyor anlamadım ki.Ben kendi tavrımı da koydum.Kendisi bir garip.Bu adama kendisinin vazgeçilemez olduğunu hissettirmek istiyorum ki anca o zaman değerimi anlasın.Ben bu konuda kararlılığımda devam edicem.Ama sizden istediğim kendi kararlarımı ona nasıl kabul ettirebilirim ve kendisinin de bulunmaz hint kumaşı olmadığını nasıl hissettirebilirim ?