Pudra, Fondöten, Kapatıcılar kapatalım bari

hazeleyss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
27
2
1
32
Arkadaslar bu sivilceler lekeler cok canımı sıkıyor ne kullandiysam ilk iyi geliyo sonra fıs cevreden degilde icerden bi sorun oldugunu dusunuyorm ama onunda nasl geccegni bilmiyorm en azndan iyi bi kapatici bulursam daha iyi olur dye dusunuyorum .
cildim yagli salisitik asit iceren mat yagsiz gunes koruyuculu bi fondoten ariyorum biliyorum cok sey ama byle bi fondoten bulmustum adini unuttum sizin mutlaka bilginiz vardr kizlar

benım cildimde leke yok ama este lauder double wear öneririrm sana benımde cildim yaglı. denersin bi. birde mac iyi demıstı arkadasım kapatıcı olarak bunları deneyebılırsın.
sivilce içinse benımde ilaç fayda etmıyordu dedıgın gibi ilk kullandıgımda eder gibiydi sonra yıne kötü oluyo. cildiyeye gittim zoratenin kullandım 4 ay. cok guzel yapıyor cildi, kullanırken kurutuyo ama bence cildiyeye git. kan tahlili fln yaptırıyorsun kullanmadan önce. cildiyeye gidersen sana uygun ilacı verırler. fondotende çözüm degil :KK43:
bu arada o ilacı 4 ay kullandım normalde 6 aydı. devam etmedım. mesela suan cıksa cıksa 1 sıvılce cıkıyor oda bıkac gune gecıyor. tamamen içten kurutucu cunku.

Requiem bende onu kullandm canım ama suratımı mahvetti ilk zamanlar dudaklarim faln maf oldu bende biraktm sende de ayni sey olmusmuydu

Back
X