B beray06 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2014 12 0 1 Samsun 24 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi beray06 #1 Arkadaşlar yüzümde ince tüyler var almak istemiyorum o yüzden iyi bi kapatıcı ve fondotene ihtiyacım var önerileriniz neler...
Arkadaşlar yüzümde ince tüyler var almak istemiyorum o yüzden iyi bi kapatıcı ve fondotene ihtiyacım var önerileriniz neler...
hannesli Desert Rose Kayıtlı Üye 24 Nisan 2013 5.848 9.870 178 25 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi beray06 #2 Kapatici fondoten tuylerinizi saklamaz hatta ben sürüldüğünde daha belirgin oolduklarini gozlemliyorum
Kapatici fondoten tuylerinizi saklamaz hatta ben sürüldüğünde daha belirgin oolduklarini gozlemliyorum
B beray06 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2014 12 0 1 Samsun 25 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi beray06 #3 hannesli .!.: Kapatici fondoten tuylerinizi saklamaz hatta ben sürüldüğünde daha belirgin oolduklarini gozlemliyorum Genişletmek için tıkla... Bb krem veya pudra etkili olur mu ?
hannesli .!.: Kapatici fondoten tuylerinizi saklamaz hatta ben sürüldüğünde daha belirgin oolduklarini gozlemliyorum Genişletmek için tıkla... Bb krem veya pudra etkili olur mu ?