Kapı önüne konmaktan korkuyorum

alışverişten mahum olmaktan korkma bence kımseyede bağlı yaşama lıseye gıdıosun onlr evlenene kadar unıde olursun onun hayalını kur laylaylom yaşama...

Annen hakli sonucta onlarda yuva kuracaklar oncelikleri olucak tabiki yine yardim ederler mutlaka ama hic birsey eskisi gibi olmaz, eski rahatligi tabiki bulamazsin o yuzden kafayi çalıştır bi is basina gec o daha iyi olur senin icin.

Ortada hic bi sey yokken kendine hayati zindan etmek de ayri bi olay : )
Allah'in izniyle ortada filan kalmazsin.. Abilerinle iliskin nasildir bilemiyorum ama sanmiyorum boyle bsy yapilacagini..

Korkun sadece istediğin şeyleri alamamak mı gerçekten.
O zaman kötü bir haberim var sana
Evet abinler evlendiğin de istediğin gibi
alışveriş yapamazsın.
Yaşın henüz küçük heveslerin olabilir ama
akıllı olman şart.

Önceliğin eğitimin olsun. Meslek sahibi olduktan sonra
özgürce ne istiyorsan alırsın.

Bak benim de bir kız kardeşim var.
Abim ve ben tüm masraflarını üstlenmiştik son 2 yıla kadar.
O da çalıştı çabaladı
Minumum masrafla yük olmaya çalışmadan
Okudu. Şuan inşaat mühendisi.
2 yıldır çalışıyor, o mutlu biz mutlu.

Abin de olsa bir yere kadar.

abilerin senin omur boyu alisveris parani tabiki vermicek unut bunu..
onlarda evlenip kendi yuvalarinin sorumlulugunu alacaklar,cocuklari olacak ve sende koskoca kiz olarak ayaklarinin uzerinde durmayi ogreneceksin..
kusura bakma ama annende seni simdiden doldurmaya baslamis..
ister misin evlenecegin kisinin bir yandan da ailesini gecindirmesini? bu gecindirme derdi yuzunden cocugunun rizkinin gorumcenin kayinvalidenin alisveris parasi olmasini?
empati yapman gerek..
anneni de cok dinleme,boyle boyle simdiden seni dusman gibi yetistiriyor elin kizlarina karsi.
oku meslek sahibi ol,simdiden para tutmayi ogren.

Merhaba benim iki tane abim var en küçüğüm annemle babam ayrı. Aklıma soru takıldı ve bu beni oldukça rahatsız etti. Ben daha henuz liseye gidiyorum. Istedigim gibi alışveriş yapıyorum. Ama onlar evlendiginde annem diyoki eskisi gibi olmaz bu rahatligi bulamazsin ekmege uzanabildigine bile sükret dedi. Cok korkuyorum ya iki gelinde istemezse abimleri doldurup aramizi bozarlarsa. Istedigim hicbisiyi alamadan acaba kapi onune koycaklar mi beni diye korkuyla yasamak istemiyorum. Onlarinda bi gecim derdi olur elbette ama benim aldigim bi kac parca kiyafetten rahatsiz olursa gelecek insan. O yuzden meslek sahibi olmam şart bence. Cok rahatsiz oldum. Napicam ben? Allah yuregi guzellerle karşılastrsn. Amin.
çok dert ediyorsan alışverişide çok seviyorsan kazanırsın kendi paranı istediğin gibi alışverişini yaparsın kusura bakma ama kimse ömür boyu senin alışveriş paranı cebine koyacak değil ekmek elden su gölden olmuyo canım sürekli

Ben her zaman gelecek kisiyle arkadas gibi olmaya calisirim o bana bi adim atsa ben ona on adim atarim cok fesat olmasin tabi.. tabi abimler benim her zaman yanimda olamayacaklar.. babam calismiyo arada ufak tefek bikac boya falan isine gidiyo. Ben bi iyi bolum kazanip annemide yanima almak isterim. Kiz kardesim gibi olsun gelecek insan. Dayimin gelini var benim dayimin kizi evlenirken cok aglamis. Ben cok para harcamam. Elime gectikce. Abimlerde der sen bizden tutumlusun der. Oyle iste. Hem ben meslek edindigimde annemi acaba hangisi isticek kaygisida kalmaz. Alisverisi cok sık yapamiyorum zaten suan bile kredi oduyoruz. Ben hicbi zaman zorlatmadim illa sunu alin diye abim su aya kadar beklersen alirm dedi ben tamam derim. Telefon alacak bana mart ayina kadar bekliyorum kredi borcu azalcakmis. Ucunda alacaksa beklerim. Oyle bi yapim var

Ben her zaman gelecek kisiyle arkadas gibi olmaya calisirim o bana bi adim atsa ben ona on adim atarim cok fesat olmasin tabi.. tabi abimler benim her zaman yanimda olamayacaklar.. babam calismiyo arada ufak tefek bikac boya falan isine gidiyo. Ben bi iyi bolum kazanip annemide yanima almak isterim. Kiz kardesim gibi olsun gelecek insan. Dayimin gelini var benim dayimin kizi evlenirken cok aglamis. Ben cok para harcamam. Elime gectikce. Abimlerde der sen bizden tutumlusun der. Oyle iste. Hem ben meslek edindigimde annemi acaba hangisi isticek kaygisida kalmaz. Alisverisi cok sık yapamiyorum zaten suan bile kredi oduyoruz. Ben hicbi zaman zorlatmadim illa sunu alin diye abim su aya kadar beklersen alirm dedi ben tamam derim. Telefon alacak bana mart ayina kadar bekliyorum kredi borcu azalcakmis. Ucunda alacaksa beklerim. Oyle bi yapim var

abinler evlenince sizinle mi yaşayacakta gelecek insan diyorsun..
oku oku oku eline mesleğini al gelenin iyi yada kötü olması seni ilgilendiren bir durum olmaktan çıksın..

Tabiki abilerin sana bakacaktır ama gelen gelin de çok önemli. Melek gibi bi insan da olsa illa ki gözüne batacaksin. Çünkü insanogluyiz bişeyleri görmek bizi sinirlendrir. Sana tavsiyem dedigin gibi meslek sahibi ol . Kimseye boyun eğmeden yasa . Kendi hayatını idame ettirebil . Allah yardimcn olsun

:D evet gercegim ama ne biliyim hani oyle seytan mi insan mi belli olmayan kizlar var ben cok korkuyorum alisverise cikamamaktan cok severim alisverisi heleki tek basimaysam ama ne biliyim bari universite bitene kadar baksinlar
Valla şaka maka fitne fücürlar çok annen bunun olabileceğini söylemiş bence:D sen şimdi alabildiğince al :D

Elle tutulur bi mesleğim olsun daha sonrasında istediğim gibi yaşayacağımı biliyorum. Gerçekten kızlar okumalı. Ben lise 3 um bi sene geç yazıldım.
Ve bide onun çocukları olcak isi çıktığında annem yoksa ben bakcam. O yüzden yuz yüze olacaz yardım istemeye yuzumuz olsun.

Back
X