kapıda ödeme nerdeee

Purposeless

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
1.819
1.242
373
33
kızlarrrrrrrrrrrrr...
çeyiz için internetten birşeyler sipariş vermek istiyorum fakat kapıda ödeme olan bi kaç site var bildiğim. diğer türlüde güvenemıyorum. kapıda ödeme daha güvenılır gelıyor bana =) bildiğiniz böyle kapıda ödeme imkanı olan siteleri yazar mısın :)

kızlarrrrrrrrrrrrr...
çeyiz için internetten birşeyler sipariş vermek istiyorum fakat kapıda ödeme olan bi kaç site var bildiğim. diğer türlüde güvenemıyorum. kapıda ödeme daha güvenılır gelıyor bana =) bildiğiniz böyle kapıda ödeme imkanı olan siteleri yazar mısın :)
Maurer avm sitesi :cool:

kızlarrrrrrrrrrrrr...
cnm internetten alışveriş güvenilir sitelerden yaparsan ve ürünün takibini yaparsan hiç bir sorun yaşamazsın ben bir çok çeyiz ürünü aldım ve sıksık netten alışveriş yaparım elektronik eşya telefon fotoğraf makinesi de dahil şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım

cnm internetten alışveriş güvenilir sitelerden yaparsan ve ürünün takibini yaparsan hiç bir sorun yaşamazsın ben bir çok çeyiz ürünü aldım ve sıksık netten alışveriş yaparım elektronik eşya telefon fotoğraf makinesi de dahil şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım

yaa öylede cnm geçen hafta sosyotik diye bi siteden kahvaltı takımı aldım (alacaktım). btn bilgileri yazdm siparişi onayladım kapıda ödeme yapayım dedım ne olur ne olmaz. nyse iyi hersey guzel bana mail geldi siparişiniz alındı fln diye. oda güzel.. sonra 5gün bekledım gelen gıden yok arıyorum sitenın cagrı merkezını sureklı calısanlarımız ögle yemegındeler dıyor. ve bu saat 2de 3 te fln. en son ısrarla aramalarım sonucunda bagladılar biriyle görüştüm. gönderdık dedıler madem gönderdınız kargo takıp no verın dedm. aaa pardon göndermemişiz dedıler ürün stokta yokmuş dedı. stokta olmayan ürünü bana sattılar yani. nasıl becerıolarsa. haberde vermıolar falan birsürü şey işte. yani dedim iyiki kapıda ödeme istemişim diye =) şimdi daha temkinli olmak istıyorum ondan sizlere sorayım dedım işte. biraz uzattım ama güvensızlık sorunum bundan işte :)

Back
X