Kapılar bana açılmıyor

İlle de mağazda çalışmak zorunda değilsin. Başka alanlara bakabilirsin. İstedikten sonra mutlaka iş bulursun er yada geç. Allah yolunu açık etsin.

Maaşa bile bakmiyrim hiç de bakmadım inanın. Öğrenmek icin bikaç senemi feda etmeye hazırdım mezun olduğumda.ama hayat planladığın gibi gitmiyor
Sizin durumunuzda atanamayan arkadaşlarım var onlarda çok üzgün malesef. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Herşeyin bir zamanı vardır. Düzen oturtmak kolay değil. Sen umutsuzluğa düşersen eğer hiçkimse seni kaldıramaz. Evet mesleğini biliyorum iki arkadaşım yapıyor. Biri gıda fabrikasında orta ölçekli tabiki, maaşı az ama meslekten kopmamak için çalışıyor. Öbürü de kendine küçük malzemeler satan dükkan açtı. Yani bulunduğun şehir müsait değilse, güzelce bak derim. Herkes kendi mesleğini yapmıyordur. KK da ki kadınların içinden bile çıkar, sorsak. Evde oturup depresyona girmektense, başka alanlarda çabala.
Çok çok haklısınız, o kapı kilitli açılmayacaksa başka kapıları çalmak lazım.Benimde alanını degistirmem gerekiyor.çok severek okuduğum bölüm olduğundan baska bi alana yönelmek de geç kaldım ağırdan aldım kimi zaman.Mesleğimi yapıcam die ısrar ettim.Hatam da alternatif gormememdi

gıda mühendisi tanıdıklarımın hiçbiri mesleğini yapmıyor.
iş bulamadılar ya da çok çok düşük maaşa buldular, azıcık çalışıp bıraktılar onu da.
başka alanlara yönelin.
ingilizcenizi geliştirin vs. bulursunuz inşallah gönlünüze göre bir iş.

Çok çok haklısınız, o kapı kilitli açılmayacaksa başka kapıları çalmak lazım.Benimde alanını degistirmem gerekiyor.çok severek okuduğum bölüm olduğundan baska bi alana yönelmek de geç kaldım ağırdan aldım kimi zaman.Mesleğimi yapıcam die ısrar ettim.Hatam da alternatif gormememdi

Mesleğini seviyorsan ve yapmak istiyorsan hiçbirşey için geç değil. Bizim ofise 35 yaşında stajyer gelmişti. Gayet de kendi ayaklarının üzerinde durdu. CV yolla heryere. İngilizce öğrenmeye çalış. Bir yandan da küçük bir yerde para kazan ki, özgüvenin yerine gelsin. Hiç bakma. Benim arkadaşlarımdan biri A101 de kasiyerlik yaparak atandı. Evde oturup kendi kendine kuracağına hem parasını kazandı, hem de gelecegini oluşturdu. Şuanda da çok büyük bir firmanın satış müdürünü tanıyorum şahsen, adam 2 yıllık okul okumuş sonrasında açıktan üzerine tamamlamış. İngilizce kurslarında sürünmüş ve satış müdürü olduğu şirketin de üretim bölümünde işçi olarak çalışıp, yükselmiş biri. Bu hayatta imkansız ya da utanılacak iş yoktur. Tamam mühendissin ama şartlar olgunlaşana kadar hayatını yoluna kpymaya çalış. Başarılar.

Back
X