• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaplıca termal otel önerileri

yuruyenokul

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2024
155
85
13
Kızlar kaplıca termal otel önerileri alabilir miyim ? Evliyim,eşimle birkaç gün gitmek istiyoruz.memnun. Kaldığınız yerler var mı

Biz genelde villa tarzı yerlere gittiğimiz için ferah termal otele gitmiştim kütahyada yani temizlik açısından aşırı memnun kaldık kıştı gittiğimizde kar falanda vardı ortam olarak çok guzeldi yanı bakabilirsiniz sizde

Merhaba,

Otel ismi vermeyeyim ama Kayseri'de kaplıca otellerini öneririm. İnternetten kendinize uygun otel bulabilirsiniz. Birkaç gün yerine en az bir hafta kalmanızı öneririm, kürler bir iki hafta olunca etkili oluyor. Sağlıklıysanız detoks, kaplıcadan fayda görecek hastaysanız yine en az bir iki hafta gerekir. Buradaki oteller gerçekten temiz, hijyenik ve ciddi müşteri memnuniyeti odaklı. Çoğu otelde her tür aktiviteye olanak var. Hamam, masaj, spor salonu, fizyoterapi / hidroterapi tedavi odaları, kuaför, koşu parkuru, havuz...

Biz kışın Amasya'da bir otel var fimar life, orayı tercih ederiz, ben memnunum, daha iyileri vardır elbette

Balıkesir’de bir otel vardı. Aile havuzu vardı. Aşırı güzeldi. 😍 Bir de kaz dağları Türkiye’de oksijeni en yoğun yermiş. Ben hala o tatili unutamam.

Back
X