• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(¯`¸·´¯)Kapluşlarımın Kurualan Resimleri(¯`·¸´¯)

Green

Huzura Hasret!
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2007
1.039
3
641
40
İstanbul
1000504do6.jpg

1000506dj2.jpg

1000509cy7.jpg

1000510ge8.jpg

1000513pl1.jpg

1000515rv3.jpg

reflexcim merhaba bir kapluş dahamı aldın yoksa ben mi tek sanıyordum:uhm:birde akvaryumu değiştirmişsin galiba:uhm: bayıldum özellikle kuru alan için bir çözüm arıyordum bende akvaryumu büyüteceğimde mermer koymak iyi fikir cidden:1rolleyes: Yalnız bişey soracağom mermerin üstündeki sarı şey ne çok hoş gözüküyor hemde tünel gibi bayılırlar içine girmeye:1rolleyes: çok şekerler canım Allah uzun ömürler versina.s.

Çok sağol canım beğendiğine sevindim evet bir kapluş daha aldım ama onun boyutuna yakın küçük alıp kavga etmesin diye sarı şeyde annemin çiçek saksısıydı ondan aldım çok seviyorlar içine girmeyi.

refleks çok tatlılar bu kapluşlar:) aynı benim henüz adına tam karar veremediğim kapluşuma benziyo allah uzun ömür verir inş..

üffffff... çok tatlılar yaaa..benim gibi bi hayvan manyagına göstermeyin bunları...ağlayasım geliyo sahip olmak istiyom.. kıskanıyom hayvan sahiplerini ya (kedilerim olmasına ragmen)

reflexcim bu tatlı cimcimeler için ben 10 kere daha yazabilirimsırnaşık şeysöz konusu hayvan olunca akan sular duruyor bende de:1rolleyes:nasıl anlaşabiliyor mu uyum sağladılar mı birbirlerine

evet bnm kapluşlarım gibi çok tatlılar yav bnde çok sevioyurm yavrularımı oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Onlar sevilmezmi yaaa dünyanın en masum hayvanlarından ve zararsın sürüngenlerinden biri sadece çok tatlılar.........

ZEVKLİ CNAIM BNM ÇOK ZEVKLİ AMA HERGÜN SUYUNU DEGİŞTİRMEN LAZIM YEMİNİ YEMEDİKLERİNDE ERİOYR BU DA KOKUTUYOR AMA ÇOK EGİL AMA ÇOK SEVİMLİLER BAKIMIDA ZOR DEGİL BENC EARADA SIRADA FIRCALA İKİ GÜND EBİR MESELA SONRA BALKONA DA 5 DAKKA ÇIKARMAK GEREKİYOR BENİMKİ BİR KERE BALKONDA KAYBOLMUŞTU UNUTMUŞUM İŞE DALMIŞIM ANA BİR BAKTIM YOK OLMUŞ ARADIM TAARADIM KUTUNUN ALTINDAN ÇIKTI UYUZZZZ

cidden çok tatlılar ya...benim ufacık kaplumbğmda bu kadar büyüyücekmi acaba..inş büyür canım yaa :)

Benimde 2 tane su kaplumbağalarım var,onlar benim herşeyim çok seviyorum yalnız bizim bir sorunumuz var,size danışmaka istedim benimkiler elimden yiyorlar akvaryuma mamalarını atınca yemiyorlar,bende aç kalmasınlar diye elimle besliyorum küçükken sorun yoktu ama artık büyüdüler ve elimi ısırıyorlar:)) sizin kiler nasıl besleniyor?birde arada çiğ et vermek lazımmış doğru mu?Allah uzun ömürler versin kapluşlarınıza:)

Asla lazım değil sadece çok nadir arada bir ödül gibi verebilirsiniz çünkü gerçekten severler ayrıca kesinlikle çiğ değil haşlanmış kıyma olabilir mesela ama çok uaf.Çünkü ette protein olduğunda ani büyümeler olabilir ve sağlıklı değil. İSterseniz arada bir verebilirsiniz ama ben bugüne kadar hiç vermedim mamaları haricinde ve vermemde.Umarım yardımcı olabilmişimdira.s.

Back
X