• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapluşum öldü

qusel

İnci Tanem
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
2.697
285
688
38
kızlar kaplusumun bırını 3 hafta once karga almısdı ve dıgerınızde dun kaybettım cok üzgünüm nası öldü anlamadım halbukı cok ıyıydı senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

cok uzuldum dun aksam resımlerıne bakdım pc de agladım ınanın

Ben ortalığı yıkmıştım benim de ölmüştü bitanesi çok seviyordum inan insan alışıyor yaa gerçekten canlı sonuçta misafir vardı bide eşimde dedi misafir olmasaydı ben bile ağlıcaktım zor tuttum kendimi dedi naparsın kaderleri böyleymiş

quzel başın saolsun üzme kendini benimde kuşum ölmüştü çok üzülmüştüm senağlama

merhaba aranıza yenı katılıyorum dun aldım kablişimi aldıgımız gınden berı bır sey yemıyor nıye böyle oldu anlamadım.tavsılerınız var mı?cinsıyetı nasıl anlıyoruz anlamadımşutarafagitti

gusel başın sağolsunsenağlamaAcını çok iyi anlıyorum:çok üzgünüm:

buarada cansu açtığınız topikte sorunuzu cevaplandırdım

saol canm osrma ama neysekı atlattık artık o zamanı sımdı akvaryumuma balışlar alıcam :))

Başin Sağolsun Canim Yaaaa.ben çok üzülüyorumm Böle Beslediğimiz Hayvanlar ölüncee..senağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evet cnm ınsan cok uzuluyo allah korusun kopegıme bısey olursa naparım ben yaa cok korkuyorum o yuzden senağlama

Back
X