Kapora meselesi

hazaslan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
84
79
18
Öncelikle iyi akşamlar, ben önümüzdeki ay içerisinde evleneceğim. Haziran ayında kına için mekan tutmuştuk fakat biliyorsunuz ki kınalar iptal oldu. Daha önce ilk iptal oldugunda mekanı aradım ve bana kasım ayına kadar açılma olabilir acele etmeyin dediler. Bugün tekrar aradım bana kınayı gizli gizli yapabileceğimizi söylediler fakat ben kesinlikle böyle bişey kabul etmiyorum bir şey yasaksa yasaktır ailelerimizle de bu konuda hemfikiriz. Ama ben kapora olarak 2000₺ para verdim. Bu ücreti de geri almak istiyorum sonuç olarak ben isteyerek iptal etmedim. Kınayı yapmak istemiyorum ve ücreti nasıl geri alabilirim? Bende biliyorum kaporanın iptal söz konusu oldugunda yandığını ama ben iptal etmedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Hukuki olarak ben bu ücreti geri alabilir miyim?

whatsaptan yazmalarını sağla gizli yaparız vs. gibi şeyleri.şikayet ederim diyince paşa paşa verirler

Yani siz isteyerek iptal etmiyorsunuz ki kapora yansın. Saçmalık. Sözde şikayet edeceğinizi vs söyleyin sonra baktınız vermiyorlar avukata gidin. Bence verirler gibi

Back
X