Kaptigim hastalik

Selensoylu90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
15
10
1
34
Merhaba. Biraz garip gelebilir konu sadece içimi dökmek istedim. Bundan 5 sene önce sevgilimle yuzeysel iliskim oldu ve cahillik mi dersiniz bana asla hastalik bulasmaz kafasindaydim. Ayrıldiktan 1-2 sene sonra genitalda et beni gibi birsey ciktigini gördüm ve doktora gittim. Bana direkt hpv olduğunu söyledi. Ne olduğunu bilmiyordum, nette detayli arayip ne oldugunu görünce çok üzüldüm. Doktor smear yapilmasi gerek dese de hem bakirə olduğum, hem de vajinismus olduğum için yaptiramadim. Şu an 25 yasindayim ve her geçen günün aleyhime olduğunun farkindayim, Allah korusun rahim kanserine giderse süreç cikmaza gider, bunu bilsem de hicbirsey yapamiyorum :( bu olay oyle psikolojimi bozdu ki bir daha asla hayatima erkek almadim, hep tekim. Bazen belki de Allahin bize uygun görmedigi yola saptim diye cezalandigimi düşünüyorum. Konuda belirttigim gibi sadece icimi dokmek istedim...

Evlenince bakirelik önemli değilse o tarz bi erkek ya da çevre ye bağlı değilseniz bi an evvel vajinismus u yenin erkeğe gerek yok el egzersiz ve aletleri ile aşabilirsiniz ardından hemen hpv için tedaviye geçersiniz bu konu önemli bir de üç doz hpv asinizi mutlaka olun

Merhaba. Biraz garip gelebilir konu sadece içimi dökmek istedim. Bundan 5 sene önce sevgilimle yuzeysel iliskim oldu ve cahillik mi dersiniz bana asla hastalik bulasmaz kafasindaydim. Ayrıldiktan 1-2 sene sonra genitalda et beni gibi birsey ciktigini gördüm ve doktora gittim. Bana direkt hpv olduğunu söyledi. Ne olduğunu bilmiyordum, nette detayli arayip ne oldugunu görünce çok üzüldüm. Doktor smear yapilmasi gerek dese de hem bakirə olduğum, hem de vajinismus olduğum için yaptiramadim. Şu an 25 yasindayim ve her geçen günün aleyhime olduğunun farkindayim, Allah korusun rahim kanserine giderse süreç cikmaza gider, bunu bilsem de hicbirsey yapamiyorum :KK43: bu olay oyle psikolojimi bozdu ki bir daha asla hayatima erkek almadim, hep tekim. Bazen belki de Allahin bize uygun görmedigi yola saptim diye cezalandigimi düşünüyorum. Konuda belirttigim gibi sadece icimi dokmek istedim...
Erkek arkadasında gözle görülür siğil var mıydı? İki sene sonra sende cıkması bağışıklığındandır düşünce cıkmıstır. Siğille belirti veren hpv türü genelde zararsız oluyor siğil yapmayan türleri sıkıntılı oluyor. Siğillerini yaktılar mı? Yakıldıktan sonra türü belirlenseydi keşke. Tedavi olduktan sonra birdaha cıktı mı siğil? Rahim kanserine hemen öyle gitmiyor

Evlenince bakirelik önemli değilse o tarz bi erkek ya da çevre ye bağlı değilseniz bi an evvel vajinismus u yenin erkeğe gerek yok el egzersiz ve aletleri ile aşabilirsiniz ardından hemen hpv için tedaviye geçersiniz bu konu önemli bir de üç doz hpv asinizi mutlaka olun

Erkek arkadasında gözle görülür siğil var mıydı? İki sene sonra sende cıkması bağışıklığındandır düşünce cıkmıstır. Siğille belirti veren hpv türü genelde zararsız oluyor siğil yapmayan türleri sıkıntılı oluyor. Siğillerini yaktılar mı? Yakıldıktan sonra türü belirlenseydi keşke. Tedavi olduktan sonra birdaha cıktı mı siğil? Rahim kanserine hemen öyle gitmiyor
Aslinda biraz garip oldu benim sigiller kendiliginden gecti. Hayir yoktu gozle gorulur birsey onda

Aslinda biraz garip oldu benim sigiller kendiliginden gecti. Hayir yoktu gozle gorulur birsey onda
Kendiliğinden mi gecti? Ozaman bağısıklık sistemin baya kuvvetliymis yenmissin. Normalde onlardan kurtulmak gerekiyor yoksa büyür kocaman olur dev gibi olanları var ameliyatla alıyorlar yani. Vajinusmus olayını yendikten sonra mutlaka smear vermelisin. Coğu insan bu virüsü kapıyor haberi olmadan atıyor bile yani belki sende atmıssındır.

Back
X