KAPUTA VUR!!!

gamzeugurum

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
1.869
2.376
358
Havalar sogudu arkadaşlar sokak hayvanları arabanızda uyuyor yada ısınıyor olabilir lütfen arabanızı çalıştırmadan önce arabanın altına ve tekerlek üstlerine bakın birkaç saniye kaybınız bir canı kurtarabilir bu konuda dikkatli olalım sokaktaki canlarımız ölmesin YAŞAMAK TÜM CANLILARIN HAKKIDIR...

not:konu burda kalıp taşınmazsa sevinirim daha çok kişiye ulaşması adına.

Havalar sogudu arkadaşlar sokak hayvanları arabanızda uyuyor yada ısınıyor olabilir lütfen arabanızı çalıştırmadan önce arabanın altına ve tekerlek üstlerine bakın birkaç saniye kaybınız bir canı kurtarabilir bu konuda dikkatli olalım sokaktaki canlarımız ölmesin YAŞAMAK TÜM CANLILARIN HAKKIDIR...

Altına imzamı atarım!! Duyarlı insanlar görmek çok güzel :KK9::KK9:

ayrıca;

su damacanasını pencere gibi kesin içine mama/ artık yemek bırakın yağmur ve kardan etkilenmeden mama yiyebilsinler.

10411720_632687850173140_3967406030254776662_n.jpg

Biraz önce burda başka bir başlıkta söz edildi ; tekerlek altında kaput içinde bulunan kedilerden.

Dikkat etmek , dikkati çekmek insanı bir sorumluluk.

ayrıca;

su damacanasını pencere gibi kesin içine mama/ artık yemek bırakın yağmur ve kardan etkilenmeden mama yiyebilsinler.

10411720_632687850173140_3967406030254776662_n.jpg

Bu damacana işi çok hoş. Sokak kedilerinin İçinde uyuyabilmesi için kucuk kutular hazırladım cop posetlerine geçirilmiş fakat çabuk yıprandılar.

Bu damacana ev olarak geliştirilebilir.
Teşekkür ederim.

Çok güzel bir konuya değinmişsiniz. Daha geçen hatta başımıza geldi, bir kedi yavrusu ön tekerden girip kaputta bir yerlere sıkışmış. Biraz su sıçratıp arabanın içinden paspasın bulunduğu kısmı geri çekerek çıkmasını sağladık. Dikkatsiz davranıp motoru çalıştırsak oldukça üzücü olurdu sonu kedişcik için de bizim için de.

Çok güzel bir konuya değinmişsiniz. Daha geçen hatta başımıza geldi, bir kedi yavrusu ön tekerden girip kaputta bir yerlere sıkışmış. Biraz su sıçratıp arabanın içinden paspasın bulunduğu kısmı geri çekerek çıkmasını sağladık. Dikkatsiz davranıp motoru çalıştırsak oldukça üzücü olurdu sonu kedişcik için de bizim için de.

tebrikler:KK5:

Bu damacana işi çok hoş. Sokak kedilerinin İçinde uyuyabilmesi için kucuk kutular hazırladım cop posetlerine geçirilmiş fakat çabuk yıprandılar.

Bu damacana ev olarak geliştirilebilir.
Teşekkür ederim.

evet iyi düşündünüz gerçekten

Ay böyle konular okuyunca nasil mutlu oluyorum anlatamam!! Hayvansever insanlara büyük saygim ve sevgim var. Elimden geldigince sokaklarda hayvanlara yiyecek,su birakiyorum. İnanilmaz huzur doluyor icim...

Farkindalik yaratabildiginiz icin oncelikle tesekkurler..
Kimi zaman kaputa vurmaktan elim aciyor benim sokaktaki canavarlarim artik tanidiklarindan olsa gerek hemen kacmiyorlar ustune gelip sirnasiyorlar.. :)
Birde kis aylarinda lutfen kedi evleri yapalim arkadaslar hem maliyeti az hem yapimi kolay hemde bizler sayesinde minik canlar sicakta uyurlar..
Benim ornek kedi evim:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    225,8 KB · Görüntüleme: 94
Ne güzel bir noktaya değinmişsiniz.O motorlara ısınmak içen ne çok kedi oluyor :( Kedi evi konusunda da karton kedi evi gördüğümde direk aklıma Yamuk isimli kedi geliyor.O yüzden kartondan çekiniyorum.İmkan varsa tahta mukavva gibi ezilmeyecek bir malzeme en iyisi.

:KK68:Minik canlara dikkat etmek lazim hepsini evime almak istiyorum ama malesef oyle bir imkanim yok ben her aksam mama birakiyorum gerizekali copculer topluyip cope atiyorlar:KK62: kac kere kavga ettim sikayet ettim ama umurlarinda bile degil

onların yaşama hakkına saygı duymalıyızzz :))

yazın nasıl ki içmeleri için su koyuyorsak kışın da bir kaç önlemi çok görmemeliyiz. :KK68::KK68::KK68:

Back
X