Kâr edeceğim derken Zarar eden adam

Atalha4238

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
484
768
18
27
1 aya butik açacağız mal alıyoruz bir yerde ucuz mal buldum dedi götürdü beni bn bunlar cok kotu almayalım dedim dinlemedi ama az aldırdım eğer geri verebilirsek vereceğiz yoksa yok zarar ettik satilmaz onlar kolay kolay beni dinlemedi o kadar dedim ucuz diye atlama bunlar olmaz diye bnm ki hop atladı neyse İstanbul a gitcez ürün almaya bnde gideceğim yoksa bu bizi batırır 😀

1 aya butik açacağız mal alıyoruz bir yerde ucuz mal buldum dedi götürdü beni bn bunlar cok kotu almayalım dedim dinlemedi ama az aldırdım eğer geri verebilirsek vereceğiz yoksa yok zarar ettik satilmaz onlar kolay kolay beni dinlemedi o kadar dedim ucuz diye atlama bunlar olmaz diye bnm ki hop atladı neyse İstanbul a gitcez ürün almaya bnde gideceğim yoksa bu bizi batırır 😀
Böyle laf arasında birşey anlatır gibi bir konu olmuş, değişik ilginç yani. hiçbirşey anlamadım. biraz gereksiz bence. neyse hakkınıza hayırlısı

Kız niye bosayim kocamı seviyorum ama beni dinlememesi sinirimi bozdu oda aldı dersini keske dinleseydim bilemedim falan dedi bnm kızdığım bilmiyorsun bari dinle inat etmesi
Erkek milletinin 2 canagi varsa birini kiracaksin der annem. Kel alaka ama olsun.:21:

Back
X