KaR SoNrAsı REsimLEr

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

graf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2006
700
8
118
İstanbul
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

grafcıım çok güzel paylaşım kara bayılırm görüntü hakikatten bir harika oluoor izmirde yaşayınca kara hasret kalıoosun ama izmir için değer...

bu arada sayfa sanki yanıp sönüyor gibi oluoor bende bi gariplik mi var??

Ahhhh ahhhhh nerde şimdi böyle kar. Geçen sene bu vakitler Ankara kar altındaydı. Şimdi hasret kaldık valla:çok üzgünüm:

resimleri görünce çocukluğum aklıma geldi şöyle koşup yuarlanmak istedim ayak değmemiş karlara ilk ben basmak isterdim şimdide içimden geçti ama şimdi ne kar var nede o mutlu çocukluğum graf paylaşımın için saol sayende geçmişe yolculuk yapmış gibi oldum...

Grafcım teşekkürler.Çok muntazam duruyorlar insanın gidip bozası geliyor .Buraya yağmadığı için hasret kaldım .

hepsi çok Güzel Resimler ,özledik Bu Yil Kar Yağmasinida Nerde Eski çocukluğumuzda Yağan Karlar Her Yer Bembeyaz Olurdu Doyamazdik Karda Oynamaya..

Graf hepsi super resimler sayende ozledigimiz kar manzaralarini gordum

tek kelimeyle muhteşem artık böyle kar görmek mümkün değil ancak böyle resimlerle kendimizi avutucaz öyle görünüyor ellerine sağlık canım.

çook güzel ya burda hiç kar yağmıyor küçüktüm bir kere yağdı o kadar

gerçekten hepside harika ama ben bir izmirli olarak kardan adam nasıl yapılır onu bile bilmem kötü...

Back
X