- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
Arkadaslar,kizim buzdolabini acip birsey alirken icine kara sinek girmis.demin ben acinca kacti gitti gitmesine de yeni mayaladigim yogurt vardi kapagi acik.hepsini dokmeli miyim?canim yogurt gidecek mi bosa;(
Dolabi bastan temizlemek silmek degil de yogurt koyacak valla
yoğurdun ustunde kaymak varsa al at..
kaymak yoksa da al at
aslında dıyecegım sey;kaymak yoksa bı sınek ıcın orası bataklık kıvamında bısey olur..
bence dedıgın gıbı halay cekmemıstır..halay cekse ya boğulup ölurdu,yada beyazsinek olurdu..
herneyse ıgrenme,ustunu at sadece..
Zaten en fazla 10 dk kalmistir.ust tabakasini alsam mi diye dusunmedim degil ama icim kaldiracak mi.oyle hani konar da kışt dersin gider ama bu 10 dakikada halay bile cekmistir icerde yaw
yoğurdun ustunde kaymak varsa al at..
kaymak yoksa da al at
aslında dıyecegım sey;kaymak yoksa bı sınek ıcın orası bataklık kıvamında bısey olur..
bence dedıgın gıbı halay cekmemıstır..halay cekse ya boğulup ölurdu,yada beyazsinek olurdu..
herneyse ıgrenme,ustunu at sadece..
üstünü al dök bosuna hepsını dokmene gerek yok abartma yani :)
Zaten en fazla 10 dk kalmistir.ust tabakasini alsam mi diye dusunmedim degil ama icim kaldiracak mi.oyle hani konar da kışt dersin gider ama bu 10 dakikada halay bile cekmistir icerde yaw
10 dk nın tamamının yoğurt üstünde olduğu ne malum belki hiç yoğurda bile dokunmadı. Bence kalın bir tabaka al tamamdır.
Ama evde yoğurt yapılması konusunda bence bir kere daha düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?