kara sinek ;(

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
Arkadaslar,kizim buzdolabini acip birsey alirken icine kara sinek girmis.demin ben acinca kacti gitti gitmesine de yeni mayaladigim yogurt vardi kapagi acik.hepsini dokmeli miyim?canim yogurt gidecek mi bosa;(
Dolabi bastan temizlemek silmek degil de yogurt koyacak valla

o buzdolabında sinek nasıl ölmemiş ilginc... bişey olmaz ama o kadarcık şeyden,yoğurda konsa ölürdü zaten

Zaten en fazla 10 dk kalmistir.ust tabakasini alsam mi diye dusunmedim degil ama icim kaldiracak mi.oyle hani konar da kışt dersin gider ama bu 10 dakikada halay bile cekmistir icerde yaw

Yoğurdun üst tabakasını alıp atabilirsin,yogurdu dökme yazık olur.

Hiç bişey olmaz üst tabakasını al.. sonra için rahat ede ede yiyin afiyet olsun

yoğurdun ustunde kaymak varsa al at..

kaymak yoksa da al at

aslında dıyecegım sey;kaymak yoksa bı sınek ıcın orası bataklık kıvamında bısey olur..
bence dedıgın gıbı halay cekmemıstır..halay cekse ya boğulup ölurdu,yada beyazsinek olurdu..

herneyse ıgrenme,ustunu at sadece..

Son düzenleme:

üstünü al dök bosuna hepsını dokmene gerek yok abartma yani :)

bayılıyorum senin yorumlarına hiç es geçmiyorum her konuda millan ne yazmış diye arıyorum inan

Zaten en fazla 10 dk kalmistir.ust tabakasini alsam mi diye dusunmedim degil ama icim kaldiracak mi.oyle hani konar da kışt dersin gider ama bu 10 dakikada halay bile cekmistir icerde yaw

üstünü al dök bosuna hepsını dokmene gerek yok abartma yani :)

Bni gülmekten öldürdünüz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 dk nın tamamının yoğurt üstünde olduğu ne malum belki hiç yoğurda bile dokunmadı. Bence kalın bir tabaka al tamamdır.
Ama evde yoğurt yapılması konusunda bence bir kere daha düşün.

Yawww ne yogutmus dıyodur mıllet :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

10 dk nın tamamının yoğurt üstünde olduğu ne malum belki hiç yoğurda bile dokunmadı. Bence kalın bir tabaka al tamamdır.
Ama evde yoğurt yapılması konusunda bence bir kere daha düşün.

Siyirdim Aldim problem yok simdilik.evde yogurt yapmayi niye dusuneyim.zararli mi?12 senedir yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…