• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kara sinekler

nellybon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
262
38
68
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama acilen bir çözüme ihtiyacım var kafayı yemek üzereyim. öğrenciyim, okul kapandıktan sonra evimi güzelce kilitleyip camı pencereyi kapatıp memlekete döndüm. bugün evime geri geldiğimde şok oldum. en az 10-15 tane kara sinek vardı ölü. iki tane de canlı vardı uçuyorlardı. kapıyı camı kapatıp gittiğim için dışarıdan girmiş olamazlar. nerden geldi bu sinekler :( :( dolaplarda bozulacak bişeyler de yoktu.. böyle şeylerden çok tiksinirim ben nasıl temizlicem bunları her yerden çıkacaklarmış gibi geliyor :(

sen temizle ondan sonra birdaha cikiyormu bakarsin... O sinekler heryerden gire biliyor cnm dert etme

bildiğimiz türk kahvesini çay tabağına koyup tütsü gibi yak odalarda. olanlar da pencereden uçar gider hiç endişe etme

çok teşekkür ederim temizledim bakalım. şimdi tekrar memlekete dönüyorum geldiğimde tekrar çıkmazlar inşallah:KK43:

Back
X