vera duru Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2016 Mesajlar 303 Emoji Skoru 98 Puanlar 48 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi vera duru #1 Karabukte oturanlardan oyuncak satanlar var mi 16 aylık kızım için almak istiyorum.
yasemincc Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 830 Emoji Skoru 49 Puanlar 98 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi vera duru #2 vera duru .!.: Karabukte oturanlardan oyuncak satanlar var mi 16 aylık kızım için almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba nasıl oyuncak istiyorsunuz. Elimde var uygun fiyattan veririm.
vera duru .!.: Karabukte oturanlardan oyuncak satanlar var mi 16 aylık kızım için almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba nasıl oyuncak istiyorsunuz. Elimde var uygun fiyattan veririm.
vera duru Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2016 Mesajlar 303 Emoji Skoru 98 Puanlar 48 4 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi vera duru #3 yasemincc .!.: Merhaba nasıl oyuncak istiyorsunuz. Elimde var uygun fiyattan veririm. Genişletmek için tıkla... Karabukte misiniz
yasemincc .!.: Merhaba nasıl oyuncak istiyorsunuz. Elimde var uygun fiyattan veririm. Genişletmek için tıkla... Karabukte misiniz
yasemincc Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 830 Emoji Skoru 49 Puanlar 98 5 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi vera duru #4 vera duru .!.: Karabukte misiniz Genişletmek için tıkla... Hayır Karabükte değilim. Ama uygun fiyattan veririm eğer kargo ödemek istemiyorsanız.
vera duru .!.: Karabukte misiniz Genişletmek için tıkla... Hayır Karabükte değilim. Ama uygun fiyattan veririm eğer kargo ödemek istemiyorsanız.
vera duru Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2016 Mesajlar 303 Emoji Skoru 98 Puanlar 48 5 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi vera duru #5 Evet kargo ödemek istemedim o yüzden burayı yazdım.çünkü oyuncaklar ağır oluyor astarı yüzünden pahalıya gelmesin diye
Evet kargo ödemek istemedim o yüzden burayı yazdım.çünkü oyuncaklar ağır oluyor astarı yüzünden pahalıya gelmesin diye
vera duru Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2016 Mesajlar 303 Emoji Skoru 98 Puanlar 48 5 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi vera duru #6 Oyuncak market arabasi,mutfak eşyaları çatal bardak gibi.ve lego ariyorum
yasemincc Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 830 Emoji Skoru 49 Puanlar 98 5 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi vera duru #7 vera duru .!.: Oyuncak market arabasi,mutfak eşyaları çatal bardak gibi.ve lego ariyorum Genişletmek için tıkla... Bende mutfak eşyası var. Lego da var
vera duru .!.: Oyuncak market arabasi,mutfak eşyaları çatal bardak gibi.ve lego ariyorum Genişletmek için tıkla... Bende mutfak eşyası var. Lego da var
vera duru Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2016 Mesajlar 303 Emoji Skoru 98 Puanlar 48 6 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi vera duru #8 Kargo çok tutar kalsın arkadaşım.Siz istanbuldaydiniz yanlış hatirlamiyorsam