Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nohutu 1 gece onceden islattiniz mi?
Eğer nohutu islatmadiysaniz fisslere bile koysaniz bir saatten once zor piser
Kullanma talimati vardır muhakkak oba bakin yada sitesine girin orda da aciklama vardir
Ben karaca ceyiz seti almistim aniden nohut yapmaya karar verdim 1 saattir ocakta ama hala pismemis halbuki duduklu tencerede kullanmayi bilmiyorum denedim ama olmadi kullanan varsa yardimci olabilirmi acaba Eki Görüntüle 1132765
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1 gün evvelden ıslatın kuruları ..
20 dk haşlasanız pişer canım , aynısından kullanıyorum ..![]()
Merhaba..Yazalı bayagı olmuş ama yinede yazayım dedim.Bende aynı düdüklü tencereden kullanıyorum.1 2 3 olan kademeleri düdüklünün kapagını kapatıp buhar sesi çıktıgında yaklaşık 5 en fazla 10 dk sonra çıkar o ses.kademeyi 2 ye alıyorum.Altını kapattıktan sonrada kapagı hemen açmak istiyorsan,aceleyse işin,2 de olan kademeyi buhar işareti olan tarafa dogru çevir yavaş yavaş,tencerenin içindeki buharı çıkartıyor.Buhar tamamen çıktıgında kapagı güvenle açabiliyorsun..Eger kendi kendine buharın çıkmasını beklersen,bir müddet sonra tencereden ses gidince kademeyi buhar işareti olan tarafa çevirip kapagını açabilirsin..Güle güle kullanın...Ben karaca ceyiz seti almistim aniden nohut yapmaya karar verdim 1 saattir ocakta ama hala pismemis halbuki duduklu tencerede kullanmayi bilmiyorum denedim ama olmadi kullanan varsa yardimci olabilirmi acaba Eki Görüntüle 1132765
benimde buna benzer ve ne yazıkki karacaBen karaca ceyiz seti almistim aniden nohut yapmaya karar verdim 1 saattir ocakta ama hala pismemis halbuki duduklu tencerede kullanmayi bilmiyorum denedim ama olmadi kullanan varsa yardimci olabilirmi acaba Eki Görüntüle 1132765