Karaca duduklu tencere

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.110
6.126
448
Ben karaca ceyiz seti almistim aniden nohut yapmaya karar verdim 1 saattir ocakta ama hala pismemis halbuki duduklu tencerede kullanmayi bilmiyorum denedim ama olmadi kullanan varsa yardimci olabilirmi acaba $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401205117.365986.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nohutu 1 gece onceden islattiniz mi?

Hayir islatmadim islatmakmi lazim aniden karar verdim nohut yapayim diye attim dudukluye cabuk piser diye ama pismiyor

Son düzenleme:
Eğer nohutu islatmadiysaniz fisslere bile koysaniz bir saatten once zor piser

Bunu ogrendigim iyi oldu ama tencerede butonlar var onlari cozemedim patlayacak diye korkuyorum

Kullanma talimati vardır muhakkak oba bakin yada sitesine girin orda da aciklama vardir

Evi yerlestiriken kaybolmus galiba aramadik yer birakmadim

Ben karaca ceyiz seti almistim aniden nohut yapmaya karar verdim 1 saattir ocakta ama hala pismemis halbuki duduklu tencerede kullanmayi bilmiyorum denedim ama olmadi kullanan varsa yardimci olabilirmi acaba Eki Görüntüle 1132765

CAnım o düdüklüler patlama tehlikesi yok diye biliyorum. Benim düdüklü tenceremde karaca henüz kullanmak nasip olmasada :)alırken görevli söylemişti buton dediğin 1-2-3 ise o et bakliyat ve sebze yemeklerine göre ayarlanıyormuş içerideki basıncı ona göre ayarlıyormuş ve evet nohut ve fasulye 1 gece önceden ıslatılır yada önce bi yarım saat haşlasaydın ben öyle yapıyorum

Ben sadece nohutu bir gece onceden islatirim. Kuru fasulyeyi asil pisirme oncesi yarim saat kadar sade suyla kaynatirim. Kaynatirim ki gazi gitsin. Kaynattiktan sonra o suyu da yemek icin asla kullanmam. ( bazen soguyunca ciceklerime veriyorum. )
Nohutu islatmadan pisirmek tup ziyani ayrica eziyet. Aklinizda olsun ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 gün evvelden ıslatın kuruları ..:9:
20 dk haşlasanız pişer canım , aynısından kullanıyorum .. :3:

nohutu 1 gece önceden suya koycaksın içinede 1 paket karbonat dök. 45dkda pişer

tencereden kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü ben asla ıslatmm nohutuda fasülyeyide.aklıma gelidiği an koyarım yani yapacağım gün koyarım ıslatmam, 30 dk ya da pişer.düdüklü tencerem iyi çünkü bir öncekinde ıslamadan yapamıyodum aynı markanın bir önceki modeli olmasına rağmen

Benim düdüklü tennceremin aynısından bende kullanırken çok korkuyorum patlıyacak diye.İnternettte kullanma klavuzu var.

Ben karaca ceyiz seti almistim aniden nohut yapmaya karar verdim 1 saattir ocakta ama hala pismemis halbuki duduklu tencerede kullanmayi bilmiyorum denedim ama olmadi kullanan varsa yardimci olabilirmi acaba Eki Görüntüle 1132765

Merhaba..Yazalı bayagı olmuş ama yinede yazayım dedim.Bende aynı düdüklü tencereden kullanıyorum.1 2 3 olan kademeleri düdüklünün kapagını kapatıp buhar sesi çıktıgında yaklaşık 5 en fazla 10 dk sonra çıkar o ses.kademeyi 2 ye alıyorum.Altını kapattıktan sonrada kapagı hemen açmak istiyorsan,aceleyse işin,2 de olan kademeyi buhar işareti olan tarafa dogru çevir yavaş yavaş,tencerenin içindeki buharı çıkartıyor.Buhar tamamen çıktıgında kapagı güvenle açabiliyorsun..Eger kendi kendine buharın çıkmasını beklersen,bir müddet sonra tencereden ses gidince kademeyi buhar işareti olan tarafa çevirip kapagını açabilirsin..Güle güle kullanın...

benimde buna benzer ve ne yazıkki karaca
hiç bir ürününden memnun kalmadım maalesef
ama düdüklüsünde sorun yok benim 1,5 saatte nohutlar sakız gibi oluyor o_O

bende farklı bir modeli vardı. düdüklü tencereye alışınca vazgeçmek zor oluyor

Back
X