- Konu Sahibi Minikkurabiyem
-
bişi olacagını sanmıyorum. karaca kalıtelıdır. her gün renklı tabak yıkanıyor makına daBen de hello kity pasta vs serisini aldım geyikli meyilli zenci kızlı tabak,fincan aldım.İzmir deki evimde kullancam acmadim o yüzden.umarım benimkiker de iyi cikar
Oo supersin...baya zem eden olmuş,korktum .teşekkürler sen de II günlerde kullan.doğuma da az kalmis sağlıkla kucaklabişi olacagını sanmıyorum. karaca kalıtelıdır. her gün renklı tabak yıkanıyor makına da
su ana kadar bişi olmadı
güle güle kullan bu arada :=)
Neden kiKahvaltı takımı çeyizin en gereksiz parçası bence. Güle güle kullanın.
bende bu ara ordan çok alışveriş yaptım bakalım hayırlısı umarım pişman olmayız :)Ben de bu ara krc den çok alışveriş yaptım umarım pişman olmam...
çok teşekkür ederim. daha iyileri sizlerin olsun :)sır altı desense hiç bir şey olmaz canım. güle güle kullan
neden gereksiz sence?Kahvaltı takımı çeyizin en gereksiz parçası bence. Güle güle kullanın.
surr karaca nın tencereleri nasıldır acaba kaliteli mi?bişi olacagını sanmıyorum. karaca kalıtelıdır. her gün renklı tabak yıkanıyor makına da
su ana kadar bişi olmadı
güle güle kullan bu arada :=)
kullanıma baglı bir durum bencesurr karaca nın tencereleri nasıldır acaba kaliteli mi?
ben yeni bi yemek takımı beğendim senden alıntı yapmıştım ama araya karıştım herhaldekullanıma baglı bir durum bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?