Karaciğerde hemanjiyoma ile uyumlu lezyon bu teşhis konan varmı aranızda

Lolo

eşim ve oğullarım
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
3.704
10
356
bu gün tüm batın usg çektirdim

karaciğer parankim içerisinde segment V lokalizasyonunda subkapsüler yerleşimli yaklaşık 12 mm çapında öncelikle hemanjiyoma ile uyumlu hiperekojen nodüler lezyon izlenmektedir

böyle yazıyo diğer şeylerim normal
netten biraz araştırdım ama bu sorunu yaşayan varsa bizzat öğrenmek daha iyi olur

bu sorunu yaşayanlar bana yardımcı olaurlarsa çok memnun olurum
şimdiden cevap yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
:71:

bu gün tüm batın usg çektirdim

karaciğer parankim içerisinde segment V lokalizasyonunda subkapsüler yerleşimli yaklaşık 12 mm çapında öncelikle hemanjiyoma ile uyumlu hiperekojen nodüler lezyon izlenmektedir

böyle yazıyo diğer şeylerim normal
netten biraz araştırdım ama bu sorunu yaşayan varsa bizzat öğrenmek daha iyi olur

bu sorunu yaşayanlar bana yardımcı olaurlarsa çok memnun olurum
şimdiden cevap yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
:71:

canım ben radyolojş bölümünde çalışıyorum ve US raporlarını yazıyorum, çok hastaya yazıyoruz kan birikintisi korkulacak bişey yk çoğu insanda olan şeyler takiplerini yaptır büyümediği sürece sorun yok geçmiş olsun

canım ben radyolojş bölümünde çalışıyorum ve US raporlarını yazıyorum, çok hastaya yazıyoruz kan birikintisi korkulacak bişey yk çoğu insanda olan şeyler takiplerini yaptır büyümediği sürece sorun yok geçmiş olsun

teşekkür ederim cevap verdiğin için

miğde ağrısıyla gittim doktor endoskopi istedi
bide ultrasona bakalım dedi bu çıktı bende ilk defa duyduğum için merak etmiştim teşekkür ederim rahatlattın beni

peki bişey daha sorsam size ayıp olurmu acaba

ben haşimatoluyumda boğazımda nodüllerim var
hangi durumda ameliyat diyo doktorlar
ağrım çok oluyo boğazımda ayrıca çok aşırı sinirliyim
artık kurtulmak istiyorum

teşekkür ederim cevap verdiğin için

miğde ağrısıyla gittim doktor endoskopi istedi
bide ultrasona bakalım dedi bu çıktı bende ilk defa duyduğum için merak etmiştim teşekkür ederim rahatlattın beni

peki bişey daha sorsam size ayıp olurmu acaba

ben haşimatoluyumda boğazımda nodüllerim var
hangi durumda ameliyat diyo doktorlar
ağrım çok oluyo boğazımda ayrıca çok aşırı sinirliyim
artık kurtulmak istiyorum

yok canım niye ayıp olsunki
ameliyat söyleki doktordan doktora değişiyo kimisi hemen yapmak ister kimisi ilaçla tedavi eder senin doktorun ne diyo peki bide nodüllerinin boyu büyükmü

yok canım niye ayıp olsunki
ameliyat söyleki doktordan doktora değişiyo kimisi hemen yapmak ister kimisi ilaçla tedavi eder senin doktorun ne diyo peki bide nodüllerinin boyu büyükmü

biri 8 biri 9 mm ydi

sonucum şu an yanımda değil

hatırladığım kadarıyla
ultrason doktoru sık takip önermişti
genel cerraha gidiyodum doktor hani iğneyle örnek alınıyoya adını unuttum ondan önermişti
endokrin doktoru 6 ay sonra gel dedi

bu arada ben hamile kaldım geçen hafta 2 aylık düşük yaptım
bu arada boğazımda çok fazla ağrı olmaya başladı özellikle akşamları
sanki dilim boğazıma kaçmış gibi yatarken nefes alamıyorum çok yorulana kadar bekleyip öyle yatıyorum yoksa çok rahatsız olmaya başladım
şimdi genel cerraha gidicem önümüzdeki ayın 12 sinde endoskopim var
endoskopiden sonra nodüllerime bakmasını söylücem
merak ettiğim acaba ameliyat olursam bu şikayetlerim geçicekmi daha sakin olucakmıyım
bu sene açık öğretimden okula başlıcam bu sinirle bu boğaz ağrısıyla derslere odaklanamam
acaba doktora nasıl ameliyat kararı aldırabilirim

kusura bakma uzun oldu ama bu aralar gerçekten çok kötüyüm hem miğdem hem tiroit mahfoldum

Back
X