Karaciğerde solid lezyon?kolon ca? Bilgisi olan varsa baksın lütfen 🙏

Slnzynpy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
15
0
1
Babamın 2 aydır karın ağrısı vardı aslında yıllardır vardı ama 2 ayda çok şiddetlendi zorla getirdik hastaneye pek gelmek istememişti bugün verdik tahlilleri kanlar temiz ama ultrasonunda lezyonu çıktı. Doktor endoskopi+kolonoskopi dedi. İsterseniz ayaktan da yapabiliriz yatarakta dedi biz yatarak tercih ettik diyet vs olunca. Ek olarakta karaciğer Mr istenmiş. Yatış evraklarında(metastaz?batın içi kitle?) gibi şeyler gördüm. Böyle bi durum yaşayan var mı ? Aşırı endişeliyim babam adına..
IMG_1539.webp

Ultrasonu raporlayan hekim hemanjiom olduğunu düşünmüş. O kötü huylu birsey değil damarsal lezyon. Metastaz? Nerede yazıyor istek notunda mi?

Ultrasonu raporlayan hekim hemanjiom olduğunu düşünmüş. O kötü huylu birsey değil damarsal lezyon. Metastaz? Nerede yazıyor istek notunda mi?
Bizim kendi doktorumuza kilo kaybı olduğunu söylemiştik ekstra ondan düşünmüştür belki metastaz istekte yazmıyor yatış yaparken genel hasta bilgileri ve doktorun verdiği birkaç evrağı götürdük ne olduğunu hiç bilmiyorum

Bizim kendi doktorumuza kilo kaybı olduğunu söylemiştik ekstra ondan düşünmüştür belki metastaz istekte yazmıyor yatış yaparken genel hasta bilgileri ve doktorun verdiği birkaç evrağı götürdük ne olduğunu hiç bilmiyorum
Tahliller de temiz yazmışsınız. kan tahliline ve ultrason raporuna göre kötü huylu gözükmüyor. Yatış yapıldıysa mr da çabuk çekilir diye düşünüyorum. Yatan hastalar o açıdan avantajlı oluyor. Allah'ım korktuğunuza uğratmasın.

Back
X