- 19 Aralık 2015
- 15
- 9
- 1
- 40
- Konu Sahibi pinarakkaya
Çok sağlıklı olmamakla birlikte düzenli denebilecek bir yaşantısı vardı babamın. 60 yaşına kadar doktor yüzü görmemişti. Bel fıtığından arada bükülmelerini saymazsak fiziksel olarak delikanlıları cebinden çıkaracak güce sahipti. Alkol ve sigara kullandı. Vücudunda ödem oluşması şikayetiyle doktora gittiğinde babamın 4. seviye akciğer kanseri olduğunu öğrendik bundan 1 yıl önce. Tedavi süreci başladı,6 seans kemoterapi gördü,kafasına 10 seans ışın aldı. haziranda bu süreç bitti ve gözleme aldılar.2 ayda bir kontrole çağırıyorlardı. bu arada tam bir iyileşme sağlanmadı tabi tümörlerde ama en azından durdurduklarını söylemişlerdi ilerlemesini. 2 aydır tekrar ödem başgösterdi. özellikle ayakları elleri ve yüzü. şişlikler bir inip bir çıkıyordu. son yapılan tahlillerde kemoterapinin yan etkisi olarak kalp yetmezliği oluşmuş dediler. patosyum eksikliğinden kaynaklanmış. 2 gündür gözetim altında,bugün de karaciğerde yara var,parça alıcaz demişler. internette genelde kirli bilgi dolaşır derler. ama en azından karaciğerde yara şikayeti olan birileri olduysa daha önce bu konuda beni aydınlatabilir belki biraz dedim. internette yazdığına göre karaciğer yarası iyileşmezmiş,bütün vücut iflas edermiş. doğruluk payı olmamasını temenni ederek bilgisi olan arkadaşları dinlemek isterim.