karakter bozuklugu var bende eminim

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
hayatım boyunca problemlı bı kızdım ben ılk okulda orta okulda hıc arkadas edınemezdım ıcımde fırtınalar kopardı konusamazdım beceremezdımkı rezıl olurdum alıngandım hep aglardım. lisede de bu devam ettı arkadas cevresı edınsemde hep kaybettım cunku hep benım üzerımden espiri yapılıo hep bana takılıyolardı alınmaya baslıyodum laf sokmayı bılmem bıkere patladım mı da herkezı kırar parcalar gıderım.. böle dengesız karakterım var :(
ünıde aynen böyle gectı ıs hayatımda öyle.. hep catlak kız delı kız mumelsı görüyorum dalga gecılıyorum sürelli cıddı konusamıyorum konsuncada dalga gecılıyor. kımse bana hıc bıseyını anlatmıyor sevılmedıgımı hıssedıyorum her gittigim yerde... piskolojım cok bozuk hep sevılmek ıstıyorum problemlı olmak ıstemıyorum normal ınsanlar gıbı onlar gıbı olmak... yalnızlıktan sıkılmak ıstıyorum ama SIKILMIYORUM hep tek basına odamda nette takılıyorum

kendinde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsan bunun tek çözümü destek almaktır o da burdan milletin yani bizim dememizle olmaz,bir piskoloğa gitmeyi düşündün mü? belki altında başka bir sebeb vardır

kesinlikle psikoloğa görün ve yardım al onlar sana nasıl davrancağını gösterir.. kendine güven biraz illa herkesle arkadaş olmak zorunda değilsin farklı ortamlara girmelisin bence farklı ortamlara girip farklı davranmalısın kendini göster abartmadan sevdirmeye çalış çok yakınlaşma ama mesafeli ol ne çok ciddi ne çok cıvık... :)

Canım sana peki öyle geliyor olabilir mi ki? Eminim seviliyorsundur.

Ben espirili ortamları seviyorum mesela. Biz arkadaşlarımızla çok birbirmize takılır dalga geçeriz, asla alınmayız birbirimize.

Bende senin anlattıkların erkek arkadaşların yanlarında olurdu genelde. Bilmiyorum nasıl bir tavır sergiliyorsam veya olayı nasıl konuşarak anlatıyorsam, konuşmamla dalga geçmişlerdi. Hatta 7 sene önce işe ilk başladğımda bir iş arkadaşı konuşmama takılarak "kıbrıslı mısın sen hahahahah" tavrı yaptı. Kıbrısa, gittim, kıbrıslıların konuşmasını biliyorum, arakadaşlarım da var öyle, gerçekten onların konuşmaları çok değişiktir ve şiveleri çok farklıdır.

Bense inanın uzaktan yakından şive yapmam hep kelimeleri düzgün seçmeye çalışırım konuşurken ve herhalde kendimi çok sıktığımdan mıdır nedir erkekler dalga geçerler hemen. Hanımlar pek yapmıyor onlarla daha rahat kaynaşırdım.

Fakat bugünkü halime bakıyorum, artık öyle durumlar hiç olmuyor, ne alınganlığım var, ne de dalga geçiliyor. Hatta espiri yapsalar hemen espiriyle karşılık veririm.

Böyle toplantı ortamlarında veya erkek arkadaşlar yanında herhalde kelimeleri seçerken kendimi paralıyorum, kasıyorum ya başıma ondan gelmiş herhalde gelenler. Şimdi çok iyi bir konuşmacı olduğumu kabul ederim hep. Ona göre davransınlar diye baştan dile getiriyorum.

Back
X