- Konu Sahibi fikrifirar
hayatım boyunca problemlı bı kızdım ben ılk okulda orta okulda hıc arkadas edınemezdım ıcımde fırtınalar kopardı konusamazdım beceremezdımkı rezıl olurdum alıngandım hep aglardım. lisede de bu devam ettı arkadas cevresı edınsemde hep kaybettım cunku hep benım üzerımden espiri yapılıo hep bana takılıyolardı alınmaya baslıyodum laf sokmayı bılmem bıkere patladım mı da herkezı kırar parcalar gıderım.. böle dengesız karakterım var 
ünıde aynen böyle gectı ıs hayatımda öyle.. hep catlak kız delı kız mumelsı görüyorum dalga gecılıyorum sürelli cıddı konusamıyorum konsuncada dalga gecılıyor. kımse bana hıc bıseyını anlatmıyor sevılmedıgımı hıssedıyorum her gittigim yerde... piskolojım cok bozuk hep sevılmek ıstıyorum problemlı olmak ıstemıyorum normal ınsanlar gıbı onlar gıbı olmak... yalnızlıktan sıkılmak ıstıyorum ama SIKILMIYORUM hep tek basına odamda nette takılıyorum

ünıde aynen böyle gectı ıs hayatımda öyle.. hep catlak kız delı kız mumelsı görüyorum dalga gecılıyorum sürelli cıddı konusamıyorum konsuncada dalga gecılıyor. kımse bana hıc bıseyını anlatmıyor sevılmedıgımı hıssedıyorum her gittigim yerde... piskolojım cok bozuk hep sevılmek ıstıyorum problemlı olmak ıstemıyorum normal ınsanlar gıbı onlar gıbı olmak... yalnızlıktan sıkılmak ıstıyorum ama SIKILMIYORUM hep tek basına odamda nette takılıyorum