Karakteri ve benzerliğimiz yüzünden onu sevmişim doğru muyum?

acelya24

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
247
76
13
Az önce bir başlık açmıştım. İnternetten tanıştım. Kültürümüz, inanç görüşümüz, memleketimiz aynıydı. Ve bir de benzer karakterlerimiz olunca insanın içine böyle mutlulk ve sezgi geliyor. E tipe baktım iyi bir tipte. Bir anlık hayal kurdum evlensek ne güzel olur diye(genclık bevesı affedın ıste :/ kızmayın ablalarım).
ondan sonra kendıme dedım kı tamam hosuna gıtmıstır karakterı ve her yönden olan benzerlıgı ama sen bu adama aşık olmadın! sadece karakterını begenmıssın dedım ve ne evlılıgı dedım. Arada böyle aptallaşıyorum işteee

+ zaten reelde gorusmedık ve bu yuzden hareketlerı veya baska bır seyı bana ıtıcı gelebılırdı. demek kı köken olarak aynı olmamızdan ve ek olarak karakterının ıyılıgınden boyle bır sey yaptım.

Az önce bir başlık açmıştım. İnternetten tanıştım. Kültürümüz, inanç görüşümüz, memleketimiz aynıydı. Ve bir de benzer karakterlerimiz olunca insanın içine böyle mutlulk ve sezgi geliyor. E tipe baktım iyi bir tipte. Bir anlık hayal kurdum evlensek ne güzel olur diye(genclık bevesı affedın ıste :/ kızmayın ablalarım).
ondan sonra kendıme dedım kı tamam hosuna gıtmıstır karakterı ve her yönden olan benzerlıgı ama sen bu adama aşık olmadın! sadece karakterını begenmıssın dedım ve ne evlılıgı dedım. Arada böyle aptallaşıyorum işteee

+ zaten reelde gorusmedık ve bu yuzden hareketlerı veya baska bır seyı bana ıtıcı gelebılırdı. demek kı köken olarak aynı olmamızdan ve ek olarak karakterının ıyılıgınden boyle bır sey yaptım.
Tanımadığın, sanalda gördüğün çocuğun karakterinin iyi olduğuna nasıl inandın ki?
Nesini sevdin ki?

Konunu okudum. Neyse ki gerçeği görmüşsün. Reelde bile olsa hemen güvenmeyin.

Bence sen bir sakin ol. Daha 19 yaşında neyin telaşı bu?

Sanaldan görüştüğün adamın karakterini ne bileceksin? Sanala kalsa herkes namus, dürüstlük timsali. Çevrende sana akıl verecek bir büyüğün yok mu?

Çekim hisesetmişsin ama sen terse doğru git arkana bakma.
İnternetten bu kadar cabuk biriyle evlilik hayali kurmak delilik, belki aptallık.
Kendine yazık etme.
Evet gençlık hevesı dedım zaten... Bazen öyle oluyor hayatı toz pembe sanıyorum genc oldugum ıcın.
Sadece yukarıda yazdıgım kultur benzerlıgı ve dıger karakter uyumundan dolayı hıssettım ve duyguları yanlıs yone goturdum. oysa kı bu uyum cok ıyı bır dost uyumu olabılırdı yanlıs mıyım?

konunun evami olmus birazdan kapatabilirler.
sonuc olarak diyecegim, kendi memeleketlin kendine yakin hissedebildigin bu insanla gerekten tanisma ihtimalin yokmu?
cevren arkadaslarin yokmu? 19 yasindasin ve kendi gorusunde birisini bulabilecegin yer sanal sitelermi?
bence bu sorulari bir dusun once.

konunun evami olmus birazdan kapatabilirler.
sonuc olarak diyecegim, kendi memeleketlin kendine yakin hissedebildigin bu insanla gerekten tanisma ihtimalin yokmu?
cevren arkadaslarin yokmu? 10 yasindasin ve kendi gorusunde birisini bulabilecegin yer sanal sitelermi?
bence bu sorulari bir dusun once.
hayır var da asosyalım ben :D :D
ya ben sızden kurnazım bakmayın bana ya. cok takılmayın su guvenme meselesıne.
ben sana sunu soruyorum. bu yakınlıgı hıssettım ıyı guzel de bu daha çok arkadaşlık hissi degıl mı?

Bence sen bir sakin ol. Daha 19 yaşında neyin telaşı bu?

Sanaldan görüştüğün adamın karakterini ne bileceksin? Sanala kalsa herkes namus, dürüstlük timsali. Çevrende sana akıl verecek bir büyüğün yok mu?
Hayır yok!
Boşverın ya sız benden cakalsanız ben de neyım ya. :D Benım sorumun cevabı bu degıl kı ben sunu sormak ıstıyorum. Bu adamın kulturu, adeti, gelenegı, kısılıgını sevdım ama daha çok dostaneydı yanı evlılık hayalı aptalca. boyle duzgun bır es hayalı kurardım hep. ama bu adama dostluk duyuyormusum aslında :d

Back
X