• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karakterini sevmiyorum fakat hislerime engel olamıyorum

bebisimsanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
650
0
0
İstanbul
Ya bu çocuk nerden karşıma cıktı. Hayatımın en güzel zamanlarını onun için üzülerek geçiyorum. Çok sevdim ve seviyorum tarifi imkansız.. oda sevmişti belki beni çok üzdügü zamanlarda oldu ama artık benim sevgim kıskançlığa, farklı duygulara dönüşmeye başladı.. bazen deli oldugumu düşündüğüm bile oluyor.

öncelikle yaşadıgımız yerler uzak ben asya o avrupa yakasında oturuyor taşındılar 1 kaç sene önce.. ama ben mesela yolda yürüyorum her yoldan gecen arabada onun oldugunu, markete gitsem onu göreceğimi düşünüyorum :43: ve onu bu kadar sevmeme rağmen onunla karşılaşmaktan korkuyorum !! evet belki çok saçma gelicek banada öyle geliyo ama buraya doğruları yazmak zorundayım..

gercekten piskolojim bozuldu herkesi o sanıyorum.. faceden bi bakıyorum profiline (arkadasımın hesabından bakıyorum bende ekli değil görüşmuyoruz) kızlar, ortamlar, gününü gün ediyor bunuda kıskanıyorum.. oysaki kıskanılcak hiçbir tarafı yok.. basit karaktersiz ve yalancının tekii !
anlayamıyorum bu cocukta ne buluyorum.. naptıda benim bu kadar piskolojimi bozdu .!!karakterini sevmıyorum ama içimdeki hislerede engel olamıyorum..
nasıl oluyorsa bende anlayamadım gitti :(

bana yardım edin lütfen yada sizce bu tür şeyler neden hissediyorum ! :(

Back
X