- 18 Mayıs 2013
- 171
- 96
- 118
- Konu Sahibi NoktaylaVirgul
-
Selam kızlar, geçen gün burada bi bayanın okumadığına pişman olanlar başlıklı konusunu okuyordum. Hatta az daha ben okudum da ne oldu diye yazacaktım hevesi kırılmasın belki eğitimine devam eder diye yazmadım.:26: Benim derdime gelincee...
Önlisans (Bilgisayar Programcılığı) Mezunu oldum bu sene. Ama şimdiden tipik 'ben nası büyük adam olcam' psikolojisine girdim; e ailemde de aynı bakışlarla karşılaştıkça... Size yazmak istedim. KPSS'ye gircem ama deneme amaçlı bi sınav olacak benim için hazırlanmadım hiç, çünkü geçiçi bi işte çalışıyorum şuan. Açıköğretim Fakültesiyle 4 yıllığa tamamlamak da aklımda. Ama kafam çok karışık ve umutsuzum geleceğe dair... Özetle, kariyer sahibi olmak için hangi adımları izlemeliyim; bana önerisi olan arkadaşlar olursa çok sevinirimdepresyondan çıkarın şu ergen fikirliyi
2007 de iki yıllık muhasebeden mezun oldum kurslar dersaneler derken 2010 da kpss baz alınarak girdiğim bir kurum sınavından memur olarak çıktım akabinde açıköğretimi bitirdim şu an 5 yıllık memurum gözünü karartma hayat sana nasibini veriyor zaten...iki yıllık mezuniyetle karamsarlığa kapılma bizim gibi memur olan çok zira
canım kpssye girmen iyi olur en azından deneyim için. 4 yıllığı tamamladıktan sonra kpssde şansın daha artar. yeterki güzel bir puan al. istersen olur her şey
2007 de iki yıllık muhasebeden mezun oldum kurslar dersaneler derken 2010 da kpss baz alınarak girdiğim bir kurum sınavından memur olarak çıktım akabinde açıköğretimi bitirdim şu an 5 yıllık memurum gözünü karartma hayat sana nasibini veriyor zaten...iki yıllık mezuniyetle karamsarlığa kapılma bizim gibi memur olan çok zira
4 yıllık mezunu olunca atanma şansı daha da zorlaşıyor diyolar ama :44:
yani ben şimdi KPSS yi bi deneyeyim, buarada da açıköğretime kayıt olayım, di'mi? :26:
aöf yazıl .. kpss gir ..
mezun olmussun ne güzel ..
pozitif düşün güzel olacak ..
basarılar cnm ..
memur alımı daha çok oluyor 4 yıllıklarda canım. eğer önlisanstan bu sene kpssye gireceksen tercih dönemi önlisans diploması olmalı diye biliyorum. 4 yıllığa çevirdiğinde tercih yapamıyorsun diye biliyorum ama yanlış olabilir bilgim. aöf bürosunu bi arayıp öğren bence. inş yaparsın yeter ki iste :)
eses07 antalyalı mısınçok teşekkürler motivasyon için. görsen gelen geçen ee mezun da oldun ne olacak şimdi diyo onlara neyse :100:
amin çok teşekkür ederimminşallah bi gün yazarım şuraya kızlar şurda memurluğa başladım falan diye...
bakma sen babana hepimizin anası babası böyle yapmıştır benim babam burası otel mi derdi geç kalktığımda...takılma onlarda senin için...dersaneye git kursa git halk eğitimin ..elinde sertifikaların olsun..takılma fazla nasibin yakındır inşallah..
halk eğitimin çocuk gelişimine gitti annem, babam şimdi dalga geçiyo hani öğretmen olmadındiye . düşünün artık benden beklentilerini
dershane ben de istiyorum KPSS için, şimdi çok geç 3 ay var sınava. iki sene sonraki KPSS 'ye de artık Allah büyük umarım gidebilirim
yemek yapma kursuna git akşamları babana yemek yap aşçı mı olsam diye de zarf at kalbine indirme sakın
Selam kızlar, geçen gün burada bi bayanın okumadığına pişman olanlar başlıklı konusunu okuyordum. Hatta az daha ben okudum da ne oldu diye yazacaktım hevesi kırılmasın belki eğitimine devam eder diye yazmadım.:26: Benim derdime gelincee...
Önlisans (Bilgisayar Programcılığı) Mezunu oldum bu sene. Ama şimdiden tipik 'ben nası büyük adam olcam' psikolojisine girdim; e ailemde de aynı bakışlarla karşılaştıkça... Size yazmak istedim. KPSS'ye gircem ama deneme amaçlı bi sınav olacak benim için hazırlanmadım hiç, çünkü geçiçi bi işte çalışıyorum şuan. Açıköğretim Fakültesiyle 4 yıllığa tamamlamak da aklımda. Ama kafam çok karışık ve umutsuzum geleceğe dair... Özetle, kariyer sahibi olmak için hangi adımları izlemeliyim; bana önerisi olan arkadaşlar olursa çok sevinirimdepresyondan çıkarın şu ergen fikirliyi
ne güzel, özendim... Işte o 3-4 seneyi nasıl geçiririm bilemiyorum ben de. Babam sağ olsun tıp fakültesi bitirmiş de işsiz geziyormuşum gibi üzüldükçe sinir oluyorum, öğrencilik de yeni bitti ya; boşluğa düştüm sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?