Merhaba arkadaşlarım. Sizlerden gelen fikirlere ihtiyacım var. Ben nişanlımdan ayrıldım bunu önceki konularımdan az çok biliyorsunuz. Hakaret, saygısızlık, ailemi dışlanması, ve en son anneme saygısızlıktan. tam bir ay oldu. Ama şöyle bir sorun var sadece iyi geçirdiğimiz vakitleri özlüyorum
Bana yaptığı kötü davranışları değil iyileri geliyor aklıma. Sevgilik dönemi olsun ilk ay olsun böyle insan değildi tamam sinirliydi ama böyle değildi. sonradan iyice arttı hep düğün stresi dedim ama dayanamadım. Bitmemesi için sevdiğim olduğu için çok uğraştım sustum içime attım. Bir de o kadar şeyi bana yapmamış gibi beni suçladığını duydum sevseydi gitmezdi demiş falan. Biliyorum çevresinin doldurmasıda oldu en azından bazı laflarından anlıyordum. Nasıl olucak napıcam bilemiyorum. Bir de sanki bir daha hiç sevemeyeceğim ve sanki evlilik denen şey kafamda bitmiş gibi karamsarım bunalıyorum neden böyle oldu. Oysa insanlar ne hayallerle başlıyor yeni adımlara. Benim gibi bu süreçlerden geçen oldumu kimseye içimdekileri açamıyorum bazen sessizce ağlıyorum. bunaldım, en ufak şeye sinirlenir oldum tahammülsüz oldum . Güçlü gözükmeye çalışıyorum Sizlerden gelenleri okudukça terapi gibi geliyor. 
Son düzenleme: